Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uwierzyć facetowi że kocha a nie chce seksu?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam jakis czas temu faceta prawie 20 lat starszego. Fajny, nie wygląda na tyle lat co ma i spotykamy się cały czas, właściwie to codziennie. Dużo rozmawiamy, chodzimy na spacery, do kina, na jakieś wystawy, ostatnio do domu mnie zaprosił to myślałam że będzie seks i tu mnie zaskoczył bo seksu nie było tylko rozmowa. Powiedział że się we mnie zakochał, że jestem inna niż rówieśniczki, że chciałby żeby ta znajomość przerodziła się w coś trwałego, ale ponieważ on jest z innych czasów to żadnego seksu nie będzie dopóki oboje nie będziemy gotowi, że musimy się lepiej poznać i mieć do siebie zaufanie. Jest prawie 2 lata po rozwodzie, żona go zdradzała i tak się zraził że od tej pory nie miał kobiety. Nie powiem żeby mi szczęka nie opadła od tej przemowy i teraz sie zastanawiam co robić. On mi się podoba i ogólnie się dogadujemy bardzo dobrze, ale nie wiem czy on mnie sprawdza pod kątem wierności czy coś? Mam teraz żyć w celibacie aż on zdecyduje czy jest gotowy?

Gość gość
po co ci facet w wieku wlasnego ojca:o kilka lat roznicy jakos ujdzie, ale nie tyle. jestes brzydka/zdesperowana/braki ojcowskie?

Gość gość
A lekcje odrobiłaś?

Gość gość
daj mu d**y i w*******l 🖐️

Gość gość
Facet ma pewnie bardzo niskie libido, lub jest marny w łóżku i stąd ta niechęć do seksu i pewnie też dlatego żonka go zdradzała. 20 lat starszy facet to duża przesada, kobieta z wiekiem ma coraz większą ochotę na seks, a facet coraz mniejszą... co zresztą już widzisz.

Gość gość
Co się może podobać w starym dziadku? Ty będziesz miała 40-tkę, a on już będzie jedną nogą na cmentarzu, o ile już nie będzie tam leżał :P