Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mockingbird14

czy dalej sie z nim spotykac

Polecane posty

Gość Mockingbird14

okolo 3 miesiace temu poznalam faceta. Jest bardzo inteligentny(studiowal fizyke) i tym mi zainponowal. Jego wada to niesmialosc, ale kazdy ma jakies. Teram mam dosyc duzo watpliwosci. Nie wiem czy jestem jego kolezanka czy dziewczyna. Nie probowal mnie przytulic. Ostatnio pocalowal mnie w policzek na porzegnanie i to koniec. Malo mowi, musze ciagle wymyslac tematy do rozmowy i mowic, juz mnie to meczy. Ostatnio bylismy w teatrze. Po sztuce zaproponowalam spacer, on na to nie wpadl. Zadko pisze wiadomosci. Nigdy nie powiedzial mi czegos milego. Chce sie spotykac tylko podczas weekendow. Jak dla mnie to okazuje male zainteresowanie lub nie ma doswiadczenia z kobietami. Czuje, ze podobam mu sie fizycznie, ale to chyba za malo na zwiazek.

Gość Mockingbird14
nikt nie napisz?

Gość gość
jestes drozdem?

różni są mężczyźni,ale przykro mi nie miałam z takim do czynienia. Wydaje mi się,że powinnaś z nim porozmawiać.Zapytać się dlaczego jest taki skryty,czy np. jest taki zawsze. Najważniejsze w życiu jest być szczerym. Najwidoczniej On Ci się podoba skoro tutaj piszesz a wątpliwości masz bo traktuje Cie jak dżentelmen - można wywnioskować po całusie w polik itd. Nie wiem, naprawdę ciężko mi Tobie doradzić..

Gość Mockingbird14
on jest dzentelmenem i to tez mi sie podoba. Rozumie, ze jest niesmialy, ale zawsze staram sie zeby na spotkaniach byla luzna atmosfera. Zadaje mu pytania zwiazane z jego dziedzina pracy, zeby mogl mi troche popowiadac i zawsze okazuje zainteresowanie. Moze on juz nie ma ochoty sie ze mna spotykac i nie wie jak mi to powiedziec. Na poczatku pisalismy sobie wiecej wiadomosci.

A dlaczego nie możesz się go zapytać w prost? Wszystkie jakie masz wątpliwości nie zostaną tutaj rozwiane,trzeba uderzać do ich centrum. Zapytaj się go i będziesz miała z głowy. Nie będziesz musiała się zamartwiać tym wszystkim. Hmm..? Głowa do góry, moja rada jest taka,zapytaj się go po prostu