Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłam molestowana

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Pizę to tutaj, bo jestem zdepserowana.. Kiedy byłam mała 5-7 lat, byłam wielokrotnie molestowana. Teraz mam 23 lata i do tej pory nie uprawialam seksu, boje sie dac dotknac mezczyznie.. Ale kiedy ide na impreze, bardzo szybko sie upijam, mam slabą glowe i nie panuje nad tym...czasami zdaza sie tak, ze po alkoholu jestem bardzo smiala.. Caluje chlopakow, ktorych znam, i sie do nich dopieram, czasami dochodzi do seksu orlanego. to znaczy ja sie dotykac nie daje, ale dotykam ich. Wcale mnie to nie podnieca, i nie wiem dlaczego tak robie.. W kazdym razie na trzezwo nie dotkenlabym w ogole. Najgorzej, ze po takim fakcie , na drugi dzien czuje do siebie wstret i obrzydzenie i doslownie mnie mdli.. Co ze mną jest nie tak.?

Gość gość
Jest z Toba nie tak po tej traumie z dzieciństwa. Idź na terapię, bo sama z tego nie wyjdziesz,

Gość gość
za dużo pijesz i jak to jest zawsze po alkoholu z człowieka wychodzi diabeł idź też na terapie bo jeszcze się nie uporałaś z krzywdą z dzieciństwa a dlatego tak sądzę bo łączysz swoją krzywdę z pijackimi wybrykami

Gość gość
wczoraj się całowalam z kolegą, oczywiscie po alkoholu.. i sie do niego dobieralam.. a w zyciu bym tego nie zorbila.. Boze, jak ja siebie nie cierpię. Jestem okropna..tak myslalam, moze pojde..:(

Gość gość
OLEJ to :classic_cool:

Gość gość
nie no zwyła k*********a jestes i tyle po pijaku oddzywa sie k***wskaaa natura i tyle

Gość gość
może przestań pić

Gość gość
żadne terapie - srapie, tylko nie chlej tyle, albo nie chodź na imprezy skoro się nie potrafisz zachować. Człowiek musi brać się w garść a nie tłumaczyć swoje głupie zachowanie pierdołami z dzieciństwa. Nie masz 15 lat. Stara dupa a bluszczy się jak klucha.

Gość gość
ogolnie uniakmalkoholu i wyjsc, ale cale zycie nie moge odmawiac, idę sie spotkac ze znajomymi, piją piwo jedno, drugie, ostro chleją, nie chce byc inna..

Gość gość
a poza tym, skoro bylaby to p*****la z dziecinstwa, jak to określiles, to nie byloby tak, ze w wieku 23 lat jestem dziwica i nie daje się dotykać. Co Ty mozesz wiedziec ;/

"bardzo szybko sie upijam, mam slabą glowe i nie panuje nad tym..." xxx To świadczy o tym , że masz skłonności do nałogów , lub już jesteś w nałogu. xxx "nie wiem dlaczego tak robie.." xxx Robisz tak , ponieważ po alkoholu puszczają Ci hamulce moralne. Oczywiście ma to prawdopodobnie związek z Twoją przeszłością , której nie przepracowałaś na terapii. xxx "Co ze mną jest nie tak.?" xxx http://www.psychiatria.pl/forum/konsekwencje-molestowania-seksualnego-dziecka-w-zyciu-doroslym/watek/522057/1.html