Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasik198920

Kto się przyłączy?

Polecane posty

Gość 10 kilo do zrzucenia
jaka dieta? i od jutra?

Gość kasik198920
Planuję dietę Dukana, ale od poniedziałku dopiero. Obecnie jestem troszke przeziebiona:/

Gość gość
Dziewczyny dieta dukana jest efektywna ale baaaardzo niszczy organizm. Dajcie sobie z nią spokój:(

Gość gość
O, może tu się dowiem. Mam problemy z jelitami, tj. pracują za wolno :) Czy jednodniowa dieta owsiankowa coś pomoże (tj. owsianka cały dzień)? Czy nie utyję?

Gość gość
błonnik reguluje metabolizm, ale żeby był zdrowy musisz łączyc np. z owocami. Jednorazowo nie pomoze, musisz go spozywac w zdrowych ilosciach najlepiej zeby codziennie był w twojej diecie.

Gość gość
błonnika najlepszym źrodlem są otręby owsiane;)

Gość gość
Wielkie dzięki. i tak planuję zmianę nawyków żywieniowych, bo traktuję mój żołądek ostatnio jak pokaźnych rozmiarów śmietniczek - wrzucam wszystko w dużych ilościach, no i efekty sa natychmiastowe - okropna cera, matowe włosy, kilogram, który przybył... mam nadzieję, że uda mi się to odwrócić :)

Gość gość
Dziewczyny jak spożywacie dużo blonnika to pamiętajcie żeby koniecznie duzo pić!

Gość gość
O, dobrze, że mi przypomniałaś :) Czyli zaopatruję się w wodę mineralną :)

Gość gość
Najwazniejsze jest to zeby dbac o żołądeczek, bo on do konca swojego zycia nie zapomni wam tych wszystkich nieprawidłowości. Więc brac się za niego jak najpredzej!;D

Gość gość
Macie jeszcze jakieś rady co do zdrowej diety? :)

Gość gość
nigdy w życiu żadnych diet odchudzających!!! po prostu starajcie się unikać śmieciowego jedzenia i słodyczy, do tego ten produkt: http://nplink.net/2j1uWPV7 a za pół roku nie poznacie siebie, ja schudłam 16 kg w 3 miesiące, a mój kolega zapaleniec 21 kg i waży teraz 89kg, w czym tkwi sekret? w odpowiednich nawykach żywieniowych i wcale nie trzeba się głodzić!! Po prostu jak na talerzu zostało trochę jedzenia, a Ty już czujesz, że masz dość to nie wpychaj tego na siłę!! Organizm sam wie ile potrzebuje i sam reguluje zapotrzebowanie na kalorie. Nauczcie się odmawiać gdy ktoś próbuje Wam wcisnąć kolejną porcję jedzenia, wiem jak to jest, czasami trudno odmówić, ale zawsze warto bo to dla naszego zdrowia najlepsze. Pozdrawiam.

cóż...temat był nieco inny...:) A widzę, że obrał inny kierunek Ja tam nadal jestem za wprowadzeniem diety:P

cóż...temat był nieco inny...usmiech.gif A widzę, że obrał inny kierunek Ja tam nadal jestem za wprowadzeniem diety:)