Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez macie takie straszne miesiaczki ??

Polecane posty

Gość gość

potworny bol , porownywalny do tych porodowych z krzyza ( rodzilam 2 razy wiec wiem ) do tego dochodzi rozwolnienie i gazy :( 2 pierwsze dni wyciete z zyciorysu lekarz powiedzial ze po pierwszej ciazy przejdzie , pozniej powiedzial ze po 2 przejdzie a w koncu stwierdzil ze taka moja uroda - huj w taka urode !

tak, mam to samo, w dodatku moj ginekolog poiwedział mi,ze to jest normalne.. a u mnie co miesiąc było pogotowie i powiedziało,ze mam zmienic ginekologa bo on jest nienormalny. trafiłam do szpitala wyszło,ze wszystko jest ok. ale nie było. specjalnie w Niemczech kupiłam tabletki i pomogły na jeden miesiąc a teraz znów jest to samo.. wymiotuje,biore po 12 tabletek dziennie i naprawde jestem tak samo jak Ty wyłączona z życia.. jeszcze nie rodziłam ale tez słyszałam,ze po porodzie te bóle maja sie zmniejszyć

Gość gość
Też mam mega bolące miesiączki, aż mdleje z bólu. Polecam ketonal forte, jedna tabletka na 8h I zero bólu. Tyle, że na receptę

Gość gość
ja też brałam na początku ketonal ale teraz przerzuciłam się na pyralginę o dziwo działa ale też nie zawsze :(

Gość gość
ja czasami biore ketonal ( mam dostep) ale wiadomo jak to po ketonalu jak na haju :( , co miesiac sie modle zeby mi okres na weekend przypadl a nie w dzien roboczy . do tego krwawie strasznie , tampon extra starcza na godzine . no coz widac taki nasz los na szczescie meza mam kochanego , na haslo -mam okres- staje na bacznosc i ogarnia wszystko w domu

ja niestety nie mogę brać ketonalu bo za bardzo obciaża serce a mam chore

Gość Ola

Ja bardzo źle przechodzę miesiączki, straszne bóle i bardzo mam nie regularne. Czytałam , ze zajęcia z osteopatii bardzo pomagają w takich przypadkach i zapisałam się na nie. Chodzę już na nie 2 mś i zauwazyłam , ze przy ostatniej miesiączce przechodziłam ją dużo lżej i mniej bolał. Na zajęcia chodze do Rehaorthopedica w Krakowie i polecam to miejsce.