Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak będzie lepiej zerwać z facetem który mnie olewa?

Polecane posty

Gość gość

Bo chcę to zrobić pierwsza zanim on całkiem przestanie się odzywać i nie wiem czy : -przestać mu odpisywać jeśli by jeszcze coś napisał (choc nie wiadomo czy nawet napisze) i poprostu olać go - napisać ,że fajnie było ,ale się skończyło i to koniec? Którą opcję wybrać? zależy mi na nim ,ale już nie mam siły , po każdym spotkaniu powinniśmy się zbliżać do siebie ,a się oddalamy bo on coraz mniej się odzywa...nie bylam natretna i czekalam na rozwoj sytuacji ,ale teraz jeśli się nie odezwie do poniedziałku to mi nie zostawi wyboru :(

Gość gość
Mozesz zadzwonic i powiedziec mu ze czujesz co sie dzieje i chyba powinniscie zakonczyc znajomosc.

Gość gość
POWIEDZ że to koniec Nie pisz POWIEDZ Słowa maja moc ;) Jeżeli jednak mu zależy to nie oznacza końca ( sprawdzone ;) ) powodzenia 🌻

Gość gość
zadzwonić nie zadzwonię bo on już przestał do mnie dzwonić od pewnego czasu kontaktujemy się głownie przez smsmy :O poza tym nawet nie wiem czy odbierze... niby dorosły facet ,ale tak się zachowuje :O

Gość gość
Raczej mu nie zalezy, a przynajmniej z jego zachowania tak wynika bo o ile na początku naszej dośc krótkiej bo 3 miesięcznej znajomości potrafił pisać i dzwonić ciągle, to teraz np cały wieczór mnie potrafi nie odpisać, czy sam odzywa się rzadziej, przestał dzwonić... nie chciałam z nim rozmawiac na ten temat bo bałam się ,że ucieknie być może to był błąd. mam wrażenie ,że co spotkanie sie coraz bardziej oddalamy

Gość gość
Raczej mu nie zalezy, albo zalezy ale tylko na łóżku a przynajmniej z jego zachowania tak wynika bo o ile na początku naszej dośc krótkiej bo 3 miesięcznej znajomości potrafił pisać i dzwonić ciągle, to teraz np cały wieczór mnie potrafi nie odpisać, czy sam odzywa się rzadziej, przestał dzwonić... nie chciałam z nim rozmawiac na ten temat bo bałam się ,że ucieknie być może to był błąd. mam wrażenie ,że co spotkanie sie coraz bardziej oddalamy

Gość gość
Tylko przez smsy... Nie odpisuj Wykasuj jego nr Życzę Ci abyś spotkała tego Jedynego ;)

Gość gość
a jest to dla mnie bardzo trudne ,ale... nie chcę żeby on to zrobił pierwszy , może to głupie, ale wtedy będzie mnie to bardziej bolało. Może to źle ,że nie pogadałam z nim szczerze dlaczego niby na spotkaniach jest tak fajnie i on sam mówi ,że jest mu cudownie ze mną ,że mnie uwielbia ,a potem rzadko się odzywa ,a to nie odpisywanie mi cały wieczór to już dla mnie całkiem przegięcie... Myślę też żeby go poprostu zablokować w telefonie bo mam taką opcję w sumie to by było najprostsze . zwykle jakby chłopak mnie nie olewał to zerwałabym tylko szczerą rozmową na spotkaniu ,ale w tym przypadku nie będe miała wyrzutów sumienia... choć bede cierpieć, ale mniej niż jak on to zrobi, może jego męskie ego troszke na tym chociaz ucierpi

Gość gość
up

Gość gość
Olej. On juz olał 1szy. I tak przegrałas.