Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej Polaków to pedofile. Moża wasz mąż też nim jest ?

Polecane posty

Gość gość

to prawdziwa plaga... Pedofilami okazywali się ksiądz, student, lekarz, nauczyciel, trener piłki nożnej, trener siatkówki, murarz, kierowca, biznesmen i tak dalej. Uważajcie, oni sie ukrywają. Wasz mąż moze gwałcić dzieci a potem wracaa do domu i uprawia seks z wami.

Gość gość
Kobiety na tym forum są naprawdę nieźle pier/dolnięte.

Gość gość
przeciez to prawda, od kilkunastu lat rośnie liczba aktow pedofilii, kiedyś była to domena księży ktorzy gwałcili ministrantów, wychowankow sierocińcow. Teraz kazdy facet moze byc pedo. Robol po zawodowce jak i profesor z Harvardu

w tym miejscu chciałem podziękować wyżej wymienionej za łaskawy wyrok bo mogłem zostać muslimskim pedofilo-zoofilo-nekrofilem terrorystom z pakistanu:) Dziękuję:)

Gość gość
raczej nie plaga, a moda :classic_cool:

podejrzewam, że ludzie w wiekszości są pedofilami i pojawi sie niebawem jakaś szczepionka na tę chorobę. bo przecież to choroba;) grozi nam pandemia trzeba szczepić

rozważałem ostatnio smutną kwestie zpedofilenia, zlykanienia zrzydzenia i zalkaidowania naszego społeczeństwa. jak tak dalej pójdzie to będziemy się musieli sami zajebać własnymi rękoma:(

Gość gość
eM, Ty jak nie pijesz to wiesz, ze zyjesz :classic_cool:

Gość gość
Cofnijcie się o parę lat, gdzie rodzice wydawali swoje 12-letnie córki za mąż za 40-latków z pozycją, to będziecie mieć porównanie czy aby faktycznie dziś tego więcej :) Równie dobrze można twierdzić że coraz więcej Polek jest dzieciobójczyniami, bo co tydzień znajdują jakieś dzieci w zamrażalkach, czy beczkach. Autorka to kretynka i tyle, takie tematy powinny być usuwane zanim się jeszcze pojawią.

co to za życie? myślisz że to tak wesoło bzykać nieletnie jagnieta na złość amerykanom'? i to jeszcze wdzień co ja jestem wilkołak masochista?

Gość gość
nie wiem co Ty jestes, bo jakos nigdy na szczescie oczy moje Cię nie oglądały, stad moje wnioski tylko oparte na ty, co tu czy tam sie wyczyta. a czyta się, ze zyjesz bo pijesz czy raczej pijesz by zyc? jakos tak i ze lubisz to co procentowo im wyzsze tym lepsze i w morde tez lubisz dac ale czy z kims oprocz siebie samego i wiernej ci prawicowej partnerce, sypiasz to nie wiem, bo nawet jakbys jakas ztad bzykal to i tak owiane to jest mglista tajemnica

Gość gość
stad:classic_cool: jakos ze zlosci z mi sie wcisneło :classic_cool: