Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielbiciel fartuszka

Przebieram się w ciuszki mamy i babci. Lubię wytryskiwać na nie.

Polecane posty

Gość gość
Ja często używam halek, skurzanych spódnic i także fartucha stylonowego mojej mamy. Często mama wali mi ręką.

Gość gość
Moja mama lubi patrzeć jak się masturbuję przebrany w jej ciuszki

Gość gość
Mi babcia daje swoje halki żebym się w nie spuszczał.

Gość gość
Przebieram się często w ciuszki babci. Jest zboczoną cycoliną. Pamiętam jak byłem w okresie dojrzewania celowo mnie kusiła swoimi strojami i zachowaniem. Poprosiła mnie wtedy żebym się rozebrał całkiem ze wszystkiego i ubrał się w jej halkę. Szybko dostałem wzwodu. Kazała mi zwalić sobie konika i szybko wytrysnąłem do halki.

Gość gość
Lubię halki, satynowe koszule nocne, majtki, pończochy, wielkie staniki, gorsety i skórzane spódnice. Wszystko to z szaf mamy i babci. Tryskam w miseczki od środka żeby moja sperma dotykała ich cyców.

Gość gość
Ogromne staniki mojej matki bardzo mnie podniecają. Lubię spuszczać się na halki mamy.

Gość gość
Od mamy biorę często bieliznę a od babci skóry. Moi koledzy stwierdzili że babcia jest bardzo sexowna. Skórzane buty, spódnica i płaszcz wyglądają na niej obłędnie. Często ubieram się w jej skóry i walę.

Gość gość
Sam mam sexowną babcię i tryskam na jej wielkie staniki. Babcia zawsze była bardzo szczupła i wysoka ale ma ogromne cyce. Nawet teraz w wieku 70 lat jest atrakcyjna. Staniki nosi w rozmiarze 75G! Zawsze mi pozwala brać jej ciuszki bo wie że będę się w nich masturbował. Później je zakłada na siebie takie ospermione.

Gość gość
Moja babcia teraz już jest niezbyt atrakcyjna ale nadal ma fajne ciuszki, mamuśka także. Staniki noszą bardzo sexowne, spódnice, bluzki satynowe i pończochy z pasem. Ubieram się w te ich ciuszki i wytryskuję

Gość Lubię ciuszki babci i mamy

Lubię przebierać się w bieliznę i inne ciuszki mojej matki i babki. Kiedy się spuszczam i zostawiam ślady wytrysku czuję się spełniony. One to zauważają zawsze i tylko delikatnie na osobności wyjaśniamy całe zajście. 

Gość Crossdress

Dziś mam na sobie pończochy, majtki, biustonosz i spódniczkę mojej mamy.