Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mariusz Kamiński wywalony z PIS kara za porzucenie żony z małymi córeczkami

Polecane posty

Gość gość

porzucił żone z dwójką córeczek dla tzw Aniołka Kaczyńskiego Ilona Klejnowska zakochała się w pośle , on rzucił dom i wzięli ślub teraz Klejnowska zrobiła pijana awanturę w samolocie, poniżyła stewardesse i zostali wyrzuceni z partii zgadzacie sie z tym że spotkąla go kara fota zakochanych http://bi.gazeta.pl/im/9b/e7/bf/z12576667Q,Ilona-Klejnowska-i-Mariusz-Kaminski-na-konwencji-P.jpg

Gość gość
a to słusznie kara za cudzołóstwo musi być

Gość gość
Paszteta sobie wziął,wiec nic dziwnego,ze wymienił na ladniejszy model...

Gość gość
Należy do partii, która opiera swój program na chrześcijańskich wartościach, poszanowaniu rodziny i prawości! Ale w prywatnym życiu tym się nie kieruje! Ślepo go kochałam, a on okazał się człowiekiem bez zasad, chorym na władzę - Anna Kamińska, była już żona Mariusza Antoniego Kamińskiego, postanowiła opowiedzieć, co myśli o pośle PiS. - Jeśli premier Kaczyński chce wygrać wybory, to musi pozbyć się z PiS takich niemoralnych ludzi, jak mój były mąż – doradza.”...”Ich małżeństwo trwało 12 lat. Gdy on robił karierę w Warszawie, ona zajmowała się córeczkami i domem pod Białymstokiem. - Byliśmy zgranym małżeństwem. Byłam w niego zapatrzona jak w obrazek - opowiada pani Anna. Dla niej rodzina jest świętością. Była pewna, że dla niego także. Bo od lat głosił konserwatywne i chrześcijańskie wartości. Ale jej życie stanęło na głowie w sierpniu 2012 roku. - Z koleżanką z partii poleciał do Paryża. Przyznał się, że żałował, a całe pomyje wylał na swoją kochankę. Mówił, że to jej wina, że weszła mu do łóżka . Wybaczyłam mu, bo chciałam ratować naszą rodzinę - wspomina porzucona żona. Zaproponowała nawet, że z córkami przeprowadzi się do Warszawy, by ratować ich związek. Ale on odmówił i złożył papiery rozwodowe, zaś winą za rozpad rodziny obarczył żonę Okazuje się, że wielkim szczęściem można się cieszyć w skrytości. Na taki krok zdecydował się poseł Prawa i Sprawiedliwości Mariusz Antoni Kamiński (36 l.) i były aniołek Jarosława Kaczyńskiego (65 l.), a teraz projektantka mody Ilona Klejnowska (28 l.). Po tym, jak para odkryła kiełkujące wzajemne uczucie, postanowili trzymać to w wielkiej tajemnicy. I to do tego stopnia, że nawet informacja o tym, że sformalizowali swój związek, stanowi niemałe zaskoczenie dla... najważniejszych polityków PiS!”...”Jestem zaskoczona. Nic na ten temat nie wiem. Jeśli to prawda, to muszę im jak najprędzej pogratulować - tak na informację o ślubie Kamińskiego i Klejnowskiej reaguje wiceszefowa partii Beata Szydło (51 l.). „...”Naprawdę? Pierwsze słyszę. Czy aby na pewno pan mnie nie nabiera? - pytała nas zdziwiona. Nawet blisko współpracujący z Kaczyńskim od lat Marek Suski (56 l.) nie wiedział o ślubie, choć jak twierdzi, przeczuwał eksplozję uczuć między młodymi. - Bardzo zdziwiony nie jestem. Od dawna było widać, że między nimi iskrzy - komentuje nas. „..”Nie ma się jednak co dziwić, że para ukrywała swój związek nawet przed kolegami z partii. Kamiński bowiem półtora roku temu po 12 latach małżeństwa rozwiódł się z żoną Anną. A nieżyczliwi twierdzili, że to właśnie przez związek z aniołkiem prezesa PiS. Klejnowska zatrudniona była wtedy w biurze prasowym partii, występowała z Kaczyńskim na plakatach i blisko współpracowała z młodym posłem. - Wzięłam ślub, więc to naturalne, że jestem szczęśliwa. Kocham ten stan - komentuje Klejnowska.

Gość gość
bo myśli fiutem

Gość gość
ciekawe z czego będzie płacił alimenty jak go z partii wyrzucili - 6 tys miesięcznie

Gość gość
6 tys. miesięcznie to tylko robić z takimi dzieci

Gość gość
Nie znoszę facetów o imieniu Mariusz, to jakaś zaraza jest!

Gość gość
Mała różnica .PiS wywala takich typów na zbity pysk .PO tuszuje sprawę i zamiata pod dywan .

Gość gość
Taaaa.....juz ci prezio namieszal w glowie.....

Gość gość
Kaziu wer ar ju?

Gość gość
patrzcie jakie te chłopy z PiSu biedne - te stare żony tak ich męczyły, maltretowały molestowały (tym siedzeniem w domu i wychowywaniem dzieci w wartościach) że trzeba się teraz rozwodzić z winy tych wstrętnych bab jakie to szczęście, że na horyzoncie pojawiły się nowe, młode, miłe Kurski, Marcinkiewicz, Kamiński - pomniki męczeństwa tym wielkim chrześcijanom trzeba będzie wystawić!!!

Gość gość
Jaki prezio ? Takie są fakty .Wywalili ? Wywalili .

Gość gość
No to Antoni M ma powód do utworzenia nowej komisji :)

Gość gość
brzydki ten aniołek cały, jakąś ma taka kwadratowa twarz

Gość gość
Nakradli to wywalili. Bo się wydało. Jak fiuta wywalil Hofman przed restauracja,to juz wtedy powinien go wyrzucic.Teraz jeszcze głośniej ujadaja na PO. Nie tedy droga.Nic tylko PO to,PO tamto. Krytyka wszystkiego i wszystkich... tak wygląda opozycja?no chyba nie .Jad,nienawiść... to bron prezesa.

Gość gość
byłam kiedyś zakochana w Mariuszu spod Białegostoku, tylko był 10 lat młodszy od tego o którym jest temat - miał mnie gdzieś ;)

Gość gość
żona brzydka, ale ten cały aniołek nie lepszy - tyle, że ma długie włosy - więcej plusów nie widzę u aniołka

Gość gość
pojechali na konferencję do Madrytu a nie byli na tych konferencjach, poszli na rynek w miasto bawić się żenada :O

Gość gość
Wzięli pieniądze za kilometrowke,polecieli tanimi liniami . Ukradli.....a takie chrzescijanskie idee promują. Obłuda i zakłamanie..

Gość gość
Przystojny facet.. wymienił paszteta na paszteta. JA jestem od nich duzo ładniejsza:)

Gość gość
Wywalili ich czy zamietli pod dywan ?

Gość gość
jeszcze ich nie wywalili

Gość gość
A pana Sikorskiego który wydawał po kilkaset złotych na kolację z pieniędzy podatników to wywalili ? Wie ktoś ?

Gość gość
Pierwsza żona akurat ładniejsza z urody, ta druga coś nie bardzo, ale widać inne "zalety" posiada i pewnie nie da sobie dziecka zmajstrować żeby jej ten prawy chrześcijanin na trzecią nie wymienił. Kamiński serdecznie życzę tobie żeby ci ośmiornica fiuta wessała.

Gość gość
jego była żona nie jest brzydka, na tym drugim zdjęciu jest w ciązy więc wiadomo ale postura później szczupła chodzi o beztroskie życie u boku luzackiej chętnej i bez obowiązku przy dzieciach

Gość gość
to pokazuje jacy obłudni są faceci

Gość gość
Aniołek okazał się diabełkiem:-P a ten facio, eh szkoda gadać, takiego to nawet mężczyzną nie można nazwać.

bede szczery cala polityka polska to sitwa razem z pisem PO KNP tylko jaro kaczynski jako polityk jest oK