Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przywrócenie do pracy za loda

Polecane posty

Gość gość

skandal. gnida powiedziała mi że przywróci mnie do pracy za kasę jaką chcę ale mam mu zrobić loda w jego samochodzie ! co za cham!

Faktycznie. W samochodzie możesz dostać zajadów z zimna. Powinien jak zawsze wezwać Cię na dywanik :D :D :D.

Gość gość
p*****lnij się w czoło nie masz o czym kretynie pisać

Gość gość
i kto to mówi? masz cały ryj w pryszczach i zajadach

Gość gość
misio1 no to sie wydało jak zarabiasz hehe

Gość gość
weź idź do szefa z dyktafonem (każda komórka to ma) zrób prowokację, Boże co za problem, ja bym gościa tak zgnoiła, że ho ho, albo bym go sama szantażowała, albo tak się żegnamy, żeby wyszło na moje, a jak ma żonkę, to chętnie bym jej puściła to co nagrałam :]

>>>misio1 no to sie wydało jak zarabiasz hehe<<< Ja zawsze byłem szefem :D :D :D. Dobierałem sobie pracownice, które nie pozwoliłyby sobie na takie traktowanie :). Co nie znaczy, że nigdy nie otrzymałem od pracownicy, propozycji wspólnego spędzenia czasu :). Totalną głupotą jest pakowanie się w seksualne ekscesy z pracownicą. Zauważyłem, że propozycje erotyczne otrzymywałem głównie od pracownic, które niezbyt do pracy się przykładały, albo zwyczajnie kradły. x Ten temat jest wg mnie prowokacją, więc z czystym sumieniem można się tutaj powygłupiać :D :D :D.

Gość malenkaxxxxx
zglos to gdzie nalezy a nie tu na forum sie alisz hehehe Tu nie pomoc pip ahahaha