Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dam dach nad glowa ...

Polecane posty

Gość gość

Przyjme pod swój dach kobietę,dam wyżywienie itp w zamian za pomoc w domu i przy dzieciach,najlepiej na okres zimowy. Mogę zapewnić również stała prace,dokumenty lepszy start w Anglii ,bo tu mieszkamy.

Gość gość
W jakim województwie?

Gość gość
Oj nie doczytalam ze w Anglii..

Gość gość
Upupup

Gość gość
Czy masz wymogi odnosnie wieku ?

Gość gość
A z angielką, to co nie łaska? Skoro wyjechałeś jak szczur z PL to czego szukasz tu pomocy? Idź z tym na angolskie fora.

Gość gość
A seksu też oczekujesz? Bo jeżeli tak, to jeszcze ok. tysiąc funtów kieszonkowego, jeszcze zależy jak często i czy ma być tradycyjny czy z udziwnieniami :P

Gość gość
dokumenty? jakie dokumenty o.o cóż ja bym reflektowała, ale tylko i wyłącznie od osoby, którą znam, bo takie coś w necie..ehh nie dzięki, trzeba być ostrożnym :)

Gość gość
Załosny rozwodnik szuka sobie niewolnicy za pieniadze. Zlew na misia. Prawdziwy Polak pracuje w Polsce

Gość gość
Wiem co to nie mieć dachu nad głową...to raz.. Jestesmy normalna rodzina,polska rodzina. Szukamy kobiety uczciwej ,bo czasem zostanie sama z dziecmi w domu. Wiek nie gra roli. Najlepiej na okres zimowy. Jestesmy jest w stanie zalatwic prace,dokumenty potrzebne..

Gość gość
Możemy się poznać przez internet,pokazemy siebie,dzieci,dom,podamy wszystkie swoje dane. Moze macie jakas znajoma,sasiadke..ktos kto nie ma wyjscia z sytuacji... Ach pozatym Angielki maja swoje domy, tu tylko Polacy i inni sa bexdimni bo tak chca, bo zeby zyc godnie w Anglii trzeba pracowac,wiec gosciu od szczura spojrz w lustro.

Gość gość
Up

Gość gość
Jakie to są warunki, ile dzieci?

Gość gość
Jakie warunki? Zalezy o co Pani pyta. Ja nie pracuje,maz pracuje do wieczora. Mieszkamy w duzym domu z podworkiem,w pieknym i duxym miescie. Dzieci czworo,nastolatki sa w domu po 3-4-5godz. Mniejsze pojda do przedszkola na 15godz na tydzien. Mamy jeszcze kota. Dam tej kobiecie pokoj,wyzywienie,srodki czyst,i kase na drobne wydatki,mila ridzinna atmosfera.. Za pomoc w domu.. Moge po okresie ximowym zalatwic prace,pokoj,dac tej kobiecie lepszy start. Szukamy osoby szczerek i uczciwej. Moge dac kase na bilet.

Gość Kkkkkkk
Krowo jedna nie pracujesz i jeszcze szukasz murzynki do bachorów??? Po co? Żebyś miała czas się puszczać jak mąż zapieprza??

Gość gość
Nie pracuje ponieważ nie muszę,bo maz dużo zarabia,a krowy to sobie szukaj w swoim domu i wynosiła się z mojego tematu

Gość gość
moja kolezanka z bialorusi szuka pracy... musi byc polka?

Gość Kkkkkkk
wynosiła się... ty księżniczka zapomnieć już polska języka...biedny ''monrz''. Kafeterię sobie wykup jak jesteś taka dziana, wtedy będziesz ścierko rządzić.

Gość gość
Do tego gościa wyżej , nie wiem czy wiesz ale jak się pisze z tableta to słownik w nim wybiera słowa automatycznie i poprzez moje nie do patrzenie wyslalam tak a nie inaczej. Niestety musicie sie z tym pogodzic zazdrosnicy ze sa ludzie ktorzy nie musza pracowac albo nie moga,w naszym przypadku ja nie musze . Ta kolezanka mowi po polsku?

Gość gość
Ja Cie rozumiem tez potrzebujemy kogos takiego z zona. Kto by posprzatal ugotowal i ogarnal dom. Dzieci nie mamy ale po prostu nie chce Nam sie tego robic,nie lubimy prac domowych a obiad by czlek zjadl czasem w domu. My mieszkamy w Pl.

Gość Kkkkkkk
Nie wiem czy wiesz ale to się po prostu sprawdza przed wysłaniem lub wyłącza autokorektę. Nie zazdroszczę, żal mi tylko twego męża frajera który zasuwa do wieczora żebyś mogła jeść czipsy przed telewizorkiem. A może właśnie obraca inną w pracy po godzinach bo ty się dawno zapasłaś. Mnie też stać aby W POLSCE moja żona nie pracowała. Ale będzie pracować zawsze albo nie będzie moją żoną. Bo jak kobieta nie pracuje to jej się mózg lasuje.

Gość Kkkkkkk
A wy z 11:03 też za dach nad głową i miskę żarcia szukacie? Zatrudnij jedno z drugim gosposię na etat to zobaczysz jak ten miód smakuje a nie próbuje się na czyjejś desperacji ustawić ''angielka'' wielka...

Przepraszam że wtrącę ale ja autorko też uważam że za mało płacisz:O I o ile dobrze kojarzę to nie pierwszy taki topik a w każdy jesteś jechana :P

Gość gość
co macie z tym ze ludzie mieszkają w Anglii. Jak nie wiecie o calej naszej sytuacji... Maz pracuje caly dzien zeby zarobic pieniadze na zycie... Ani nie ma kochanki,ani ja nie jem chipsow przed tv... Podejrzewam ze mam raka piersi,w tygodniu bede miala badania. A ze po prostu nad nie stac na nianki i sprzataczki ,bo tu w Anglii nie leza pieniadze na ulicy i zlote jajka ,to szukamy kobiety ktora nam pomoze a my jej.. Byc moze czeka mnie walka z choroba.. :(: ( A mamy jeszcze malutkie dzieci:( MAz sobie ze wszystkim sam nie poradzi:(

Bardzo mi przykro . Serio ale podobnie w Anglii jak i w Polsce ,,za darmo umarło " a Twoja oferta troszkę na jałmużnę wygląda . :O Zdrowia życzę

Gość Kkkkkkk
Rak nie omija i Polski. Tylko w przeciwieństwie do Polski tam nie pozwolą nikomu zdechnąć pod płotem. A i domu za pięć stow tu się nie wynajmie, a nawet kawalerki... A pieniądze leżą tam na ulicy, mając czwórkę dzieci i nie pracując można żyć jak pączek w maśle. Powodzenia w każdym razie;)

Gość gość
Buhaha.

Gość gość
Powiedz lepiej ile socjalu ściągasz zamiast rżeć jak koń.

Gość gość
Pamiętajcie źle słowa są ja bumerangi..

Gość gość
Boimy się ;(