Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jak się doprowadzacie do orgazmu łechtaczkowego?

Polecane posty

Gość gość

Jak to robicie (poradźcie) i jak długo on trwa? u mnie to kilka skurczy moze 2 sekundy,cos robie zle? jak przeciagnac?

Gość gość
bez użycia niczego tylko palce.

Gość gość
masuj , a jak będziesz czuła że zbliza się finał i pip.ka będzie wypuszczać soki to przestań na chwilę , a później p owolutku zaczni jznów

Gość gość
ja moją pusie męcze i lubie jak wypusscza płyny 2 razy pod rząd

Gość gość
ja na początku też szybko dochodziłam, ale teraz potrafię długo, paluszkami, tak jak lubię, myk w tym, żebyś wyrobiła sobie własną technikę i była zadowolona :)

Gość gość
a co robic po pierwszych skurczach?

Gość gość
Szkoda że nie napisałaś ile masz lat i czy to jest twoje pierwsze doświadczenie z masturbacją,jest to o tyle ważne pytanie gdyż masturbacji trzeba się nauczyć,musisz poznać co sprawia ci największą rozkosz i kture miejsca musisz masować. Masturbacja to najlepsza praktyka by poznać swoje ciało. Magda

Gość gość
no to zaraz się doprowadzę, powolutku paluszkami...

Gość gość
właściwie to pierwsze. Od 3 lat pełnoletnia

Gość gość
A wcześniej ?czy masturbacja sprawiała ci przyjemność? Ja gdy byłam przez dłuższy czas w związku masturbowałam się sporadycznie ale teraz po rozwodzie robię to częściej,jednak po tak długiej przerwie też miałam problemy aby dojść,po prostu podczas zbliżeń partnerskich nabywa się innych przyzwyczajeń i z tą te trudnosci,ale mimo wszystko staram się jednak ograniczać czynności masturbacyjne. Magda

Gość gość
-u mnie to kilka skurczy moze 2 sekundy- skurcze orgazmiczne wystepuja u obu płci co około 0,8 sekundy, wiec w 2 sekundach zmiesciłyby sie najwyzej trzy... -a co robic po pierwszych skurczach?- po, to juz raczej nic, bo po ptakach.. jak juz to przed.

Gość gość
A moja żona opiera łechtaczkę o róg pralki gdy ta wiruje, i mówi, że najprzyjemniej jak pranie jest źle wyważone.