Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

katering na wesele Warszawa, dobra firma cateringowa, usługi cateringowe

Polecane posty

Gość gość
Mogę śmiało polecić www.bocian-catering.pl, na wesele od nich zamawialiśmy i wszyscy bardzo chwalili ich jedzenie. Dodam, ze też maja przystępne ceny. :)

Gość gość
My braliśmy catering od restauracji Figaro http://www.figaropark.pl/ Byliśmy tam na firmowej imprezie i tak nam posmakowało jedzenie, że na wesele właśnie stamtąd wzięlismy catering. Pysznie gotują a do tego potrawy są ślicznie podane.

Gość gość
Jeśli interesują Was klasyczne, domowe obiady to zachęcam do nawiązania współpracy z firmą cateringową Łasuch http://www.lasuch.waw.pl/ . Na naszą firmową imprezę przygotowali przepyszną, ogromną ilość potraw. Również świadczą swoje usługi dla imprez typu wesele.

Gość gość
Polecam Restauracja Akademia z Mokotowa:) Organizowałam rok temu dość kameralne wesele i bardzo się spisali:) Indywidualnie dobra oferta a jedzenie pyszne!!

Gość gość
Zobacz na https://www.hagielbistro.com/ w Warszawie, często właśnie u nich zamawiam i wszystko jest w porządku, szybka dostawa i smaczne dania :)

Gość gość
Osobiście korzystałam z oferty cateringowej firmy Gastro-Team (bodajże ul. Parowcowa). Perfekcyjnie organiają wszystkie przyjęcia i imprezy, a jedzenie, to istna poezja smaku.

Gość gość
www.hoteleuropejski.radom.pl Hotel bardzo elegancki, butikowy. Sala weselna, restauracja piękne i duże. Obsługa bez zarzutu, jedzenie wyśmienite.

Gość gość
Na weselu miałam catering.. generalnie ciężko znaleźć coś co będzie smaczne a jednocześnie tanie a konkurencja jest spora. My mieliśmy Pol Trans Catering. Jedzenie było bardzo dobre, doprawione - smakowało tak jak smakować powinno. Nikt z gości nie narzekał na jedzenie a chyba o to chodzi :P

Gość Tomowska
Jak szukałam cateringu na urodziny mojej mamy to znajoma poleciła mi Pol - Trans Catering. Jedzenie było bardzo smaczne, odpowiednio doprawione . Cenowo wyszło też całkiem ok.

Gość gość
@Tomowska Warto bylo ? Jak tak czytam w necie to bardzo dobre maja opinie odnosnie jakosci jedzenia..

Gość Tomowska
Myślę że tak :) Smacznie było a goście nie narzekali więc warto. Dogadałam się co do ceny /os bo trochę ludu u mnie było. W każdym razie wrażenia mam pozytywne :)

Gość gość
Ja polecam firmę Grupa RSVP, bardzo smaczne jedzenie i fajna obsługa, sprawna i pomocna :) Wszystko było jak w zegarku :) Polecam! A tu namiar na nich http://gruparsvp.pl/

Gość malutkax33
slyszeliscie moze o Pol Trans Cateringu?? Sporo osob mi go ostatnio polecalo i tak sie wlasnie zastanawiam..zalezy mi na jakosci posilkow

lemodo.pl catering 365 specjalizuje sie w weselach i roznych eventach a gotuja fantastycznie

Gość Inga32
Pol Trans Catering jest spoko. Bardzo smaczne przygotowywują posiłki . Jadłam na chrzcinach i smakowało nam z mężem

Gość gość
Korzystam z cateringu dietetycznego wysmakowani I też skorzystałam z zamówienia cateringu od wysmakowanych na swoje wesele, nie dużo osób bo tylko 90 osób ale naprawdę się postarali, biorąc pod uwagę małe doświadczenie w masowych imprezach. polecam.

Gość gość
Korzystam z cateringu dietetycznego wysmakowani.waw.pl I też skorzystałam z zamówienia cateringu od wysmakowanych na swoje wesele, nie dużo osób bo tylko 90 osób ale naprawdę się postarali, biorąc pod uwagę małe doświadczenie w masowych imprezach. polecam.

Gość gość

wszystkim osobom, które poszukują sprawdzonej firmy oferującej catering na wesele w Warszawie polecam skontaktować się z www.jajko.co Jest to restauracja, która znajduje się na Krakowskim Przedmieściu. Ich potrawy są przepyszne.

Gość Joasia

Polecam catering figaro z Ząbek. U nas świetnie się spisali i nie był to problem aby w weekend nam dostarczyli sporo porcji. Polecam ich całym sercem

Gość gość

lepiej samemu gotowac

Gość gość

Miałam okazję próbować wielu cateringów ale bezapelacyjnie wygrywa catering Blue - rewelacyjne jedzenie, wykfalikowana obsługa. Podane w taki spoosób, że sama Magda Gessler by się nie powstydziła 🙂