Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego seks jest wazny

Polecane posty

Gość gość

pewnie dla wiekszosci pytanie będzie glupie ale licze, ze ktos mi pomoze. Dla mnie seks moze nie isniec, zmuszam sie zazwyczaj zeby mi sie w ogóle chciało. Owszem, bywa fajnie, bez fajerwerków ale jest ok. MImo wszytsko nie lubie sie kochac, nie sprawia mi to przyjemnosci.Wole w tym czasie obejrzec cos, pogadac, poczytac. Czy tylko ja tak mam ?

Ponieważ cementuje związek. Może to dziwna zależność ale w większości związków gdy nie układa się w seksie to i w pozostałych aspektach codzienności z partnerem też nie. Mówi się, że seks nie jest najważniejszy, może i nie ale jest bardzo ważny:)

Gość gość
Dla mnie seks z moją dziewczyną, to przede wszystkim poczucie bliskości, jakiej w innych sytuacja nie da się okazać, w tym czasie tworzy się jedność. Sek to zaufanie, oddanie, sposób na pokazanie jak bardzo nam zależy na drugiej osobie, jak bardzo jest dla nas piękna, itp... Poza tym to doskonały relaks i odprężenie, poprawia zdrowie fizyczne i psychiczne, po fajnym seksie świat jest zdecydowanie piękniejszy.