Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek w 6 dniu cyklu

Polecane posty

Gość gość

Witajcie ;) Moj najdłuższy cykl w ciągu 12 miesięcy wynosił 33 dni a najkrótszy 27 dni. Miesiączka trwa 5 dni. Ostatnio uprawiałam seks w 6 bądz 7 dniu cyklu lecz nie doszło do wytrysku we mnie. Zawsze się zabezpieczamy, ale raz daliśmy ponieść się emocjom. Zaobserwowałam brak śluzu płodnego w te dni kiedy powinny być dniami płodnymi oraz owulacja. Jest on biało kremowy. Dodam, ze współżyje ze swoim mężczyzną dość często ale na dzidziusia jeszcze troszkedla nas za wczesnie ;)

Gość gość
Bzykanie młodej bez zabezpieczenia prowadzi do ciąży.Prącie zawsze ma plemniki,a cipka zdolna do ich odżywiania przez kilka dni.W tym wieku cipka czeka na plemniki.Stosunek przerywany zawsze prowadzi do zaciążenia.

Stosunek w 6 dniu cyklu może owocować ciążą. Dni płodne mniej więcej zaczynają się od 10 dc, ale bierz pod uwagę, ze mogą nastąpić wcześniej a plemniki w sprzyjających warunkach mogę przetrwać.

Gość gość
Zgadzam się z komentarzem wyżej. Zresztą sama możesz je sobie wyznaczać. Fajnym rozwiązaniem jest tester wielokrotnego użytku np Afrodyta. Będziesz wiedzieć dzięki temu w które dni możesz zajść w ciążę