Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dla Was znaczy dobra praca?

Polecane posty

Gość gość

-taka gdzie ma się dużo kasy -taka którą zawsze się znajdzie (dorobić się nie dorobi, ale z głodu nie umrze) -taka gdzie mało się siedzi w pracy i ma się dużo czasu na inne rozrywki -jeszcze coś innego

Gość gość
taka,która jest pożyteczna,np pomaga sie innym. Taka,która jest nie tylko pracą,ale pasją i czemuś co nadaje sens życiu. Która nie jest jakaś męcząca,w której mamy przyjaciół dobre wynagrodzenie chyba rzadko sie to zdarza...zazwyczaj praca jest ciężka,nudna,schematyczna,nijaka,męcząca,stresująca i w dodatku słabo płatna.

Gość gość
taka w której jest dobra atmosfera to nawet więcej niż średnia kasa, przeżyłam mobbing więc wiem co mówię, teraz wracam do domu i nie myśle o pracy, nie chodzę zestresowana, a wiem jak to jest płakać przed pracą w pracy i po pracy, jak się ma myśli samobójcze więc przynajmniej dla mnie dobra atmosfera w pracy to bardzo dużo

Myślę że człowiek nie jest stworzony do pracy . Jednakże musimy jeść . Praca powinna pozwolić na w miarę dostatnie życie i sprawiać chociaż minimum satysfakcji .

Dla mnie to taka, którą lubię i o której lubię myśleć nawet w dni wolne...poza tym w miarę dobrze płacą i jest bardzo miła atmosfera :) na szczęście taką mam