Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE KOMPROMITUJCIE SIĘ!!! OGARNIJCIE SIĘ!!!

Polecane posty

Gość gość

Kurcze dziewczyny, kobiety, dziewczynki... Proszę was ogarnijcie się! Jak czytam teksty w stylu: "Witam, pieściliśmy się z moim chłopakiem jednak byliśmy w ubraniach. Wiem, że jemu było przyjemnie i wypłynął mu prejaukulat. Czy jest jakieś ryzyko ciąży w takiej sytuacji?" albo "Chyba dopadła mnie grzybica pochwy, pomocy! " Proszę was czy wy naprawdę tak się nudzicie w domu? Albo na siłę szukacie przyjaciół w necie? Zainteresowania swoją osobą? Masz grzybicę? Idź do ginekologa! Boisz się, że jesteś w ciąży? Zrób test. Idź do apteki i kup! Idź na krew! Czy wy zdajecie sobię sprawę ile dziewczyn nie może zajśc w ciążę? Rok, dwa, trzy lata się starają i nic! A wy jakieś durne teksty piszecie! Nie potraficie uprawiac seksu, nie potraficie się zabezpieczac, to nie kochajcie się! Ale nie wypisujcie takich bzdet!! Bo nikt nie jest w stanie powiedziec, czy wy macie grzybice, czy jesteście w ciąży. Nikt nie potrafi z literek napisanych zobaczyc nic. Chyba logiczne dla mnie jest to, że jak mnie coś swędzi --> idę do ginekologa, spóźnia mi się okres? Robię test --> nie jestem pewna? --> idę na krew!! I koniec!! NAPRAWDĘ PROSZĘ WAS NIE KOMPROMITUJCIE SIE!!!

Jestem ZA! Jak ktoś się boi, że jest w ciąży to niech idzie do gina i poprosi o tabletke wczesnoporonną. Nie wszyscy chcą ją dawac, ale jak nie jeden to inny napewno da. Lepiej ją wziąśc, niż później dzieci zabijac, albo wyrzucac do kosza!! Tabletki to żaden wstyd moim zdaniem. Ale dziewczyny, koniecznie namawiajcie swoich partnerów, żeby z wami poszli. W końcu to oni są też winni, a nie tylko WY! Pozdrawiam

Gość gość
Mi niestety też niejednokrotnie opadają ręce !!! Dziewczyny potrafią być żałosne ze swoją niewiedzą. Rozumiem brak wiedzy kogoś kto jeszcze nie wspolzyje, ale jak ktos sie na to decyduje to warto chociaz troche sie dowiedzieć co do czego i jak !!! Albo zastanawiam się czy myślą, że na forum siedzą jakieś wrózki, które odpowiedzą czy są w ciąży czy nie. A przecież stosunek był w prezerwatywie dzień przed spodziewanym okresem a pozniej glupie pytania i rozpacz :)