Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet który czeka

Facet, który rezygnuje z kobiet i czeka aż będzie miał szansę u fajniejszych

Polecane posty

Gość Facet który czeka

Co sądzicie o facecie, który rezygnuje z kobiet tylko czeka aż będzie lepiej wyglądał i lepiej zarabiał?

Gość gość
Marzyć każdy może. Ten facet jest po prostu głupi - gdyby był fajnym, zabawnym gościem to przeciętny wygląd i praca wystarczyłaby żeby poznać fajną dziewczynę.

Gość gość
nic. jego sprawa

Gość gość
ze wyzej sra niz d**e ma.tak a propo, o jednym wokaliscie plotkowali ze po 30 a nie ma dziewczyny i nie wiadomo zeby mial, zakladali ze musi byc gejem.a on czekal az mala dziewczynka wyrosnie na piekna modelke i skonczy 18 lat i tak ma narzeczona mlodsza o 14 lat, jakby sie z kims oficjalnie spotykal na poczatku kariery to na bank juz by z ta "stara baba" nie byl

Gość Facet który czeka
Przeciętny wygląd i przeciętna praca to dla fajnych kobiet za mało.

Gość gość
dziwisz sie? do fajnych kobiet kazdy lgnie wiec wybrzydzaja sam majac wybór wybralbys te lepsze tak samo one robia z toba

Gość poranny kac
Najlepiej bawić się laskami a potem jak się będzie miało więcej kasy wymienić na ładniejszą

Gość gość
Fajna kobieta według faceta: miła, zaradna, wyrozumiała, czuła, zadbana, namiętna? Nic z tych rzeczy. Tylko max. 25-letnia barbie lub modelka.

Gość Facet który czeka
Jak kobieta jest zaradna i zadbana, to chce faceta z dobrą pracą i z samochodem, a nie jakiegoś dziwaka bez auta i prawa jazdy.

Gość gość
Jestem kobietą i kompletnie nie jarzę czemu inne tak bardzo domagają się od faceta auta i prawo jazdy. Powiem więcej, zrobiłam prawo jazdy i miałam możliwość posiadania samochodu, ale zrezygnowałam z tego, od faceta też nie wymagam by wszędzie woził du/psko autem. Prędzej docenię jak będzie zapalonym chodziarzem lub cyklistą, ale widocznie jestem jakaś inna.

Gość gość
kobiety wcale tego nie "wymagają" - chyba, że ktoś potrzebuje samochodu, ale jest sierotą i nie może zdać prawka, ale wtedy wiadomo, że jest konkretny powód.

>>>Facet, który rezygnuje z kobiet<<< nazywa się gej :D :D :D.