Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaAda

Zdrada a miesięczne dziecko :( Pomocy!

Polecane posty

Gość załamanaAda

Hej .. Nigdy nie próbowałam radzić sie w internecie ale wstyd mi juz rozmawiać z koleżankami na takie tematy . Od 5 lat jestem z chłopakiem i miesiąc temu urodziła nam sie córka .. Zamieszkaliśmy u jego matki. On ma juz przeszłość .. ( miał zonę i ma 10l córkę.. Wpadka w wieku 19 lat ) Generalnie oboje mamy trudne charaktery .. On lubi wypić piwko z kolegami o co sie klucimy .. Bo ja uważam ze jest to zbyt często..Bo potrafi mi nie wracać na noc mówiąc ze ma czasem ochotę napić sie z kolegami ... Eh a zwłaszcza z nowym kolega ktorego poznałam po jego pępkowym u nas w domu.. Ma na imię Marcin . Od pewnego czasu widziałam u niego w telefonie ze dzwoni Marcin .. Pisze Marcin ... Dziś gdy spał postanowiłam zajrzeć w jego tel .. Pisał właśnie Marcin .. Smsy typu - nie moge zasnąć , usypiam siostrzeńca ... Odpisałam - zbieraj siły weekend sie zaczoł usmiech.gif - podchwytliwie .. Odpisał - a nie obchodzi mnie to.. Dziś chyba nie wychodzę ... / wiec ja domyśliłam sie jak by ze cos jest nie tak .. Zadzwoniłam pod ten numer - odebrała dziewczyna ... Serce miałam przy gardle smutas.gif i zdrętwiałam smutas.gif nie wiedziałam czy płakać czy go budzić ... Zaczęłam z nią pisać jako on .. Napisałam - tęsknisz ? Ona - tęsknie .. I z rozmowy wynikło ze dziś wyjdzie raczej i takie tam ze usypia dzuecko Siostry .. Zadzwoniłam do niej i powiedziałam zeby sue nie rozłączała .. Zapytałam Czy powiedział ci ze ma zonę i dzuecko .. Ona - ze przeprasza .. Ze nie wiedziała . Poprosiłam zeby mi powiedziała co ich łączy . Powiedziała ze w sumie nic .. Ze poznali sie przez to ze on zna jej starsza siostrę a ona cis od niego kupowała i pisała z jej numeru a potem on juz go miał ... Maja wspólne towarzystwo .. I POWIEDZIAŁ JEJ ZE JEST PO ROZWODZIE I MA 10 letnie DZIECKO . Okazało sie ze ona ma 18 lat , smakują i mówi ze nic więcej , ze on ja okłamał i ze nigdy by z nim nue pisała , Powiedziała ze usłyszała id niego " jestes mądra ..ogarnięta jak na swój wiek i ładna ..." Ona twierdzi ze to kolega i do niczego nie doszło, ze tylko rozmawiali .. Ja go przekreśliłam bo nawet nie przyznał sie do mnie a zwłaszcza do naszego dziecka .. Ewidentne to tez zdrada .. Chciał wyrwać małolatę .. Dodam tez ze zawsze gdy jest w domu troszczy sie , kochamy sie .. Gdy wraca rownież .. Wiec myślałam ze ma wszystko smutas.gif . Doradźcie proszę jak to z boku wyglada :( czy dobrze zrobiłam .. Przepraszam ze to wszystko tak nie składnie ..

Witaj autorko ,przeczytałam i mam pytanie czy ten Twój zły charakter to to ,że nie godzisz sie na picie i balangi nocne Twojego partnera.Czy jak go poznałaś to był już po rozwodzie ?Wydaje mi się ,że troche bajek Ci naopowiadał a prawda może być taka ,że to on był winny ,dowiedz sie wiecej na temat jego rozstania od kogoś postronnego.Ty masz prawo wymagać od niego uczciwości i zabronić mu nocnych wypadów ,jest ojcem i ma obowiązki wobec Was to już nie kawaler .Dobrze ,że ta małolata wie ,ze jest kłamcą ale jeśli on ma takie ciągoty to nie bedzie Ci łatwo,pozdrawiam.

Gość załamanaAda
Jednym słowem dobrze robię ze pakuje sue i wracam do domu ... Za to Co zrobił i nie przyznał sie do dziecka nie chce go znać . I nie chce zeby moje dziecko miało takiego ojca . Myślałam ze ze mną bedzie inaczej . Wiem ze to głupie sie wydaje ... Osoby postronne mówią ze miedzy nimi od początku nue było za dobrze .. - do Zuzanna, nawet córka wspomina ze sie klucili .

Gość gość
widziały gały co brały. Poza tym dziewczyno pisze sie kłótnia, przez óóóóóó

Gość Zuzanna153
Wniosek jest prosty to coś z tym facetem nie halo ,nie powinien zakładać rodziny a już na pewno nie mieć dzieci , to jest Twoje życie i Twoje decyzje ,pozdrawiam.

Gość gość
a ile macie lat ?

Hm..no i jest problem. Można go tłumaczyć tym, że jest małe dziecko i zapewne jest zazdrosny o Twoją uwagę. Może zachowuje się tak z innego powodu. Ale ja widzę, że on jest nie fer. Uważam, że jeśli jeszcze nie zdradzili a chcesz o niego walczyć to musisz to zrobić szybko. Po pierwsze nie możesz się zamartwiać i zastanawiać sie czy zdradził czy nie. Na Twoim miejscu sprawdziłabym go tak na 100%. W internecie jest wszystko. Ukryte kamerki , poduchy, w tym przypadku najlepszy byłby szpieg na telefon ale to już większy koszt. Może np. jakiś szpieg na laptopa? Wtedy więcej będziesz wiedzieć. Moja znajoma miała podobny problem. Najgorsze dni i nocy miała właśnie wtedy jak podejrzewała i nie miała pewności co do zdrady. Skorzystaliśmy wtedy z sklepu internetowego spy shop. Polecam zresztą. Z dowodem będzie Ci dużo łatwiej, wtedy porozmawiaj z nim. Bez dowodu wszystkiego się wyprze.

Gość gość
wypad z tą reklamą!!! mloda kobieta z malutkim dzieckiem ma kasę,bu programy kupować hehe. Mózgu wystarczy użyć a nie dawac wam kasę.

Poco ta agresja..Ja radze sprawdzić gościa..nie jest to reklama...Nawet nie namawiam do programu na telefon- sama pisałam, że to drogie i że są też tańsze sposoby by go sprawdzić.