Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką kwotę miesięcznie wydajecie na ubrania i gdzie kupujecie?

Polecane posty

Gość gość

Mnie ostatnio poniosło 700 zł!!!!!! a kupuję przez internet ostatnio jakoś nie mam ograniczenia co do kupowania nie potrafię sobie odmówić. Od razu zaznaczam że nie mamy na miesiąc wcale takich kokosów abym mogła sobie na to pozwolić. Ale od pół roku po protu nie mogę się opanować.

Gość malenkaxxxxx
Gdybym pracowala moze i bym więcej kasy przeznaczala na kupowanie ubrań...ale ze teraz nie pracuje to 20 zł miesecznie hahahahahahahahaaha

Gość malenkaxxxxx
zart......... malo kiedy kupuje ciuszki :((((((((((((((((:((

Gość gość
1300 pln jakby podzielic rocznie srednio

Gość gość
około 200 zł m-cznie

Gość gość
200-300 zł plus jakąś stowke na kosmetyki, 50 na fryzjera Mohito, carry, top secret, reserved, hm

Gość gość
Srednio 700zl-glownie allegro oraz h&m

Gość gość
jak brylancik - - kupuje wtedy kiedy jest mi cos potrzebne. nie lubie kupowac ciuchow ani butow :O w ogole nie nawidze chodzic po sklepach, marketach czy galeriach zwlaszcza kiedy MUSZE cos kupic (plaszcz, buty na zime itp) :O a na allegro nie kupie bo musze przymierzyc.

Gość gość tego forum
Uwielbiam zakupy ciuchowe. Zawsze co miesiac kupuje coś nowego. A to buty i torebkę, a to spodnie i sweter, a to dodatki typu czapka, szalik, rękawiczki jakieś paski itp. Lubię fajnie wyglądać i śledzę trendy. Lubię też dobre blogi modowe. A że pod stylizacjami zawsze sa podpisy skąd rzeczy to nie mogę się powstrzymać i często się skuszę jak coś mi się spodoba. Ile wydaje? Różnie 300-500 zł. Jak musze kupić coś "poważniejszego" typu płaszcz, kurtkę czy kozaki zimowe idzie więcej. Ale to wydatki wyjątkowe i raczej na 2 sezony.