Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamma

Nie mam szczescia do facetów

Polecane posty

ale macie nasrane w baniach wszyscy:classic_cool: na waszym miejscu złożyłbym jakiś pozew zbiorowy przeciwko temu kto wam tak nasrał:D

Gość beznadziejna___
"temu kto wam tak nasrał" - mi to prawie każdy tak po trochu. Niezły perwer, co? :D

To klniesz na facetow i chcesz chlopa? Do mnie lepiej zeby zadna nie podchodzila bo pogryze... ;) ;P

Gość beznadziejna___
"To klniesz na facetow i chcesz chlopa?" - tak, zew natury mną kieruje. Siła wyższa, cóż poradzić? ;)

A mi dzisiaj laski kielbase z lodowki zjadly i glodny jestem bo juz do sklepu nie chce sie isc... :) i sie przyznac nie chca... :P widzisz jakie one sa... ;)

Gość WRFoster
No widziecie drogie Panie, potrzebny wam facet, a nie możecie znaleźć porządnego? To dlatego, że mi nie jest potrzebna kobieta. Jak sie nad tym zastanawiam to na pewwno mógłbym uszczęśliwić niejedną kobietę, ale po co mi to? Miałbym znosić częste zmiany nastrojów, fochy, dyktatorskie zapędy? Miałbym pamiętać o rocznicach? Coo? Po co mi to wszystko? Dla sexu? Ok, sex jest fajny ale znam też inne rozryki, które uszczęśliwiają mnie jeszcze bardziej. Miłość? Prawie każda miłość damsko-męska kiedyś wygasa, a jestem pewien, że i tak żadna kobieta nie była by w stanie kochać mnie do tego stopnia co moja mama i dziadkowie. Dzieci? Niee to nie dla mnie, planeta jest przeludniona, coraz bardziej zanieczyszczona, a nasza cywilizacja zaczyna chylić sie ku upadkowi. Nie chciałbym zmuszać mojego syna do życia na tym świecie, bo po mojej śmierci na pewno nie bedzie tu tak fajnie jak teraz. W ciągu 6-10 lat potroje swoje zaobki i wtedy bede spotykał się z pięknymi 20-stkami, które nie bedą odemnie za dużo wymagać. Kapitalizm jest pięknym system jeżeli umiecie się w nim odnaleźć :)

Gość beznadziejna___
Nabzdyczony "porządny" facecik, który jak się nachapie (ciekawe czy legalnie) to będzie szalał z 20-mi. Typowe. Między innymi za to tak bardzo "uwielbiam" facetów. :*

Gość beznadziejna___
Ach jacy są słodcy ci faceci, którzy nie będąc samcami alfa a może i nawet i beta obrażają się o to, że piękne 18-ki nie są na każde skinienie ich fi/uta. Ale na przeciętną nawet nie spojrzą. ;)

Gość WRFoster
Niestety romantyczni kochankowie gotowi spełniać wszystkie wasze życzenia i zachcianki odeszli do lamusa razem z Werterem i Gustawem. Kapitalizm jest piękny dla tych, którzy potrafią się w nim odnaleźć. Dla niektórych jest straszny, ale ten system jest oparty o dobór naturalny, nie jest zbudowany w oparciu o jakąś tam filozofię (jak socjalizm) ale o ludzką naturę. Dlatego w kapitaliźmie można całkiem pięknie żyć. Bycie w związku z kobietą (zwłaszcza przeciętną) ma dużo więcej minusów niż plusów. Dlatego ja wole rozpychać się na wolnym rynku rękami i nogami, żeby w niedalekiej przyszłości kożystać z towarzystwa pięknych dziewcząć, którym romantyczne dyrdymały są obce. Naszczęście nowe pokolenie świetnie dostosowuje się do nowych czasów więc nie będzie z nimi problemu :D

Gość beznadziejna___
Że kapitalizm to system w którym najlepiej odnajdują się cwani, piękni i bogaci (przede wszystkim faceci) , to wiadomo nie od dziś. Pytanie tylko czy Ty aby na pewno dasz radę być dostatecznie cwanym by przechytrzyć innych cwanych? Tego że nie jesteś piękny i (póki co) bogaty, to nietrudno się domyślić. ;)

Gość WRFoster
Gościu z . Tak, takie kobiety zwykle trzeba utrymywać. Ale wystarczy zrobić bilans wad i zalet. Jeżeli masz dużo pieniędzy to co ci przeszkadza utrzymywanie pięknej kochanki? Jeżeli w tym samym czasie stać cię na dobre auto i rozrywki to gdzie jes problem? Ale jeżeli jesteś gołodupcem, musisz być z kobietą w "prawdziwym" związku, musisz się podporządkować, być taki jak ona chce. Nie masz kasy to musisz jej to inaczej wynagodzić. To kiieca psychika. Każda młoda żona milionera wybaczy mu to, że zapomniał rocznicę ich ślubu. Kupi jej kolczyki i tyle. A żona listonosza? Zrobi mu awanture na 2 dni! Nie mówcie, że tak nie jest. I co, nadal ktoś twrdzi, że kapitalizm nie jest piękny?

Gość WRFoster
Piękni i utalentowani mogą odnaleźć się szybko, bo masy potrzebują celebrytów. Ja jednak nigdy nie szanowałem specjalnie celebrytów (z wyjątkiem sportoców, ale dla mnie to nie są celebryci). Moją dziedziną jest biznes. W biznesie najważnejsze atrybuty to inteligencja, umiejętności i wiedza. W tej kolejności. Jak słysze te gadki o cwaniakowaniu to staje mi przed oczmi PRL. Dla was ciągle biznesmen to ten cwany "badylarz" albo "cinkciarz" z lat 80. Taka prawda, że we wczesnych latach 90 te cwaniaczki znalazły świetną drogę to tego żeby się dorobić. Ale w warunkach dojrzałego wolnego rynku bez transformacji stytemowej i polityczngo kolesiostwa inaczej to wygląda.

Gość beznadziejna___
Dobrze to wykorzystaj swoją inteligencję, rynkową przenikliwość i intuicję, jak też wiedzę i przedsiębiorczość. Mimo wszystko doza cwaniactwa i wyrachowania się przydaje, tym bardziej jak tak trudno się w ogóle utrzymać wśród tak dużej konkurencji o wybiciu się nie wspominając. Chyba że nisza na którą będzie popyt. Ale zgodnie z prawem rynku i nisza w końcu przestanie być niszą, jak inni się dorwą. A kolesie, dobrze usytuowana rodzinka i plecy przydają się zawsze i wszędzie, także warto mieć tak czy inaczej.

jak wy chcecie odnaleźć miłośc jak nawet nie wiecie w jakim systemie przyszło wam żyć. xxx beznadziejna nie wiem dlaczego ale mnie denerwujesz. wyjaśnisz mi dlaczego to robisz?:)

Gość beznadziejna___
Po prostu taka już jestem - znaczy się wk/urwiająca. Nic na to nie poradzę, tak już mam. :)

Gość beznadziejna___
Odkąd pamiętam wkurzałam ludzi, chyba już taka moja uroda.

chyba jesteś świeżo po studiach. Poznaje po tym, że p********z takie głupoty i nadal uważasz się za człowieka biznesu zyjącego w kapitalizmie. Znaczy jeszcze nie zdążyłeś zweryfikować wiedzy w praktyce:D w skrócie masz świeżo nasrane we łbieD

Gość beznadziejna___
Ja to nawet nie umiem za bardzo kłamać. Kolejna cecha, która czyni mnie beznadziejną w tym jakże pięknym sprawiedliwym inaczej świecie. :)

może i nie umiesz kłamać ale prawdy też nie powiesz. a to już spora umiejętność;)

sama piszesz te teksty wcześniej? jak to wygląda o strony technicznej? zresztą nie ważne. zrób coś dla mnie i jak cie nie ma to niech cie nie będzie a nie, że nie ma cie tylko częściowo. prosze. szczególnie jak masz mnie wkurwiać:)

Gość beznadziejna___
Będę kiedy będę chciała, a kiedy nie będę chciała, to nie będę. :)

ok to inaczej. jak masz mi coś do zakomunikowania to zrób to w miarę bezpośrednio.

Gość beznadziejna___
Nie mam Ci nic do zakomunikowania. Skąd to przeświadczenie?

Gość beznadziejna___
"a mnie nie wkurzasz beznadziejnasmiech.gif tylko ze ja jestem kobieta beksa.gifsmiech.gif" - fajno. Ja to generalnie wolę trzymać sztamę z kobietami (niektórymi), ale na ten teges to mam ochotę tylko z facetami. Tak się jakoś cholibka złożyło. :D

Gość beznadziejna___
"Jakbym była facetem to bym Cię brała od razu" - dzięki, kochana. :*

Gość gość
@ WRFoster dziś ,,Niestety romantyczni kochankowie gotowi spełniać wszystkie wasze życzenia i zachcianki odeszli do lamusa razem z Werterem i Gustawem. Kapitalizm jest piękny dla tych, którzy potrafią się w nim odnaleźć. Dla niektórych jest straszny, ale ten system jest oparty o dobór naturalny, nie jest zbudowany w oparciu o jakąś tam filozofię (jak socjalizm) ale o ludzką naturę. Dlatego w kapitaliźmie można całkiem pięknie żyć. Bycie w związku z kobietą (zwłaszcza przeciętną) ma dużo więcej minusów niż plusów. Dlatego ja wole rozpychać się na wolnym rynku rękami i nogami, żeby w niedalekiej przyszłości kożystać z towarzystwa pięknych dziewcząć, którym romantyczne dyrdymały są obce. Naszczęście nowe pokolenie świetnie dostosowuje się do nowych czasów więc nie będzie z nimi problemu smiech.gif'' x Dawno już nie czytałem na kafe podobnych głupot, więc pozwolę sobie zabrać głos. Romantyczni, jak ich określasz, kochankowie nadal istnieją i mają się dobrze. Rozsądek, niekiedy twardy, tam gdzie chodzi o interes w rozumieniu ,,kapitalizmu'' czy polityki z domieszką marzycielstwa w dziedzinie innego zgoła interesu od zawsze stanowił typ najbardziej pożądany przez kobiety. ;) Mężczyzn spełniających obydwa te warunki naraz ubywa, to fakt, ale i współczesne kobiety stały się w większości nazbyt powierzchowne żeby chwytać w lot te drobne niuanse. Jeśli twoim pragnieniem jest zadawać się do końca życia z cichodajkami to, z mojej strony, krzyżyk na drogę. A tak swoją drogą to teoria doboru naturalnego jest niczym innym jak parodią nauki udającą w dodatku filozofię - typowo angielski wynalazek mieszający wszystko ze wszystkim na usługach ,,gazet'' i ustroju parlamentarnego. ;)