Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beluuunia

Tabletki anty ..

Polecane posty

Gość beluuunia

Witam , czy to prawda ze po tabletkach ANTY.. ciezko zajsc w ciaze jak sie odstawi lub w ogole nie ma sie szans na zajscie w ciaze ? Chce zaczac brac tabletki ale ze nie mam jednego jajowodu tylko jeden bo mialam ciaze pozamaciczna i mi wycieli to boje sie ze ciezko bedzie mi w przyszlosci zajsc w ciaze bo u mnie w tym momencie moge liczyc tylko na jeden jajnik a slyszalam ze wlasnie tabletki sprawiaja ze ciezko zajsc w ciaze .

Gość malenkaxxxxx
niewiem moze zalezy jakie... ja biore microgynon..od kilku lat , ma m htz..i lekarz mowi ze moze być cieżko

Gość beluuunia
a to tak sie zapytam czemu takie tabletki bierzesz ? nie to ze jestem zlosliwa lub cos ale ciekawi mnie to

Gość beluuunia
??

Gość gość
Ja brałam novynette.. I przytyłam na nich 19kg :/ Ciężko zgubić te kg, nawet bardzo.. Po 2 latach zgubiłam 13kg.. W życiu już żadnego rodzaju tabletek anty do ust nie wezmę... :/ Zraziłam się strasznie.

Gość gość
brałam tabletki przez 10 lat, nie przytyłam, po odstawieniu w 2 cyklu zaszłam w ciążę, synek jest zdrowy i ma się świetnie

Gość gość
Bralam tabletki prawie 8 lat. Odstawialm,bez problemu zaszlam w ciaze. Po pologu od razu powrocilam do hormonow. Obecnie syn ma 27 miesiecy. Bralam rozne rodzaje,zadne nie spowodowaly tycia.