Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest ktoś kto trochę mnie podbuduje?

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję wsparcia psychicznego. Wiem,ze internet to kiepskie miejsce,ale powiedźcie mi kobietki jak to jest z tymi facetami. Jak to jest z dziećmi? Byłam z facetem 8 lat. Jak się poznaliśmy nie chciałam zbytnio dzieci, ale się troszkę zmieniło i teraz chcę. To nie jest kaprys. Dyskutowaliśmy o tym od dwóch lat.Powiedział,że będzie mieszkanie, będzie dziecko.Sprzedałam ziemie po rodzicach,kupiłam mieszkanie,a on dalej mówił nie. Odeszłam.Sam ma dziecko z poprzedniego związku,a mi tego zabrania.To chyba nie jest ok?

Gość gość
nie, to nie jest ok. olej go albo czekaj az zmieni zdanie.

Daj sobie z nim spokój. Szkoda czasu i Twojego zaangazowania. W odpowiednim czasie poznasz wspaniałego mèzczyznè, pragnącego Ciebie i dziecka z Tobą.

Gość gość
Zmieniał zdanie za każdym razem,kiedy mówiłam,ze w takim razie trzeba się rozstać.Ale kiedy temat wracał on znowu twierdził,że nie chce.Mam już serdecznie dość pomiatania moimi uczuciami.

Gość gość
to ze ktos pragnie ciebiei dziecka z toba nie oznacza ze mu sie temat nie znudzi jak tylko cie zaplodni i pojawia sie problemy 🖐️

Gość gość
Ciężko tak samemu się zyje, po tylu latach związku. Najgorsza jest świadomość, ze czlowiek zmarnował tyle czasu na nadzieje, a teraz jest już trochę za późno. Kolejny zwiazek,kolejne problemy,a lata leca. Nie mam juz szans na rodzine. To jest dopiero przykre...