Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

ale byłam głupia

Polecane posty

Gość gość
Aska, chodzi ci o macbooka? Ten laptop ma piekny ekran, inne laptopy z windowsem 8 sa dla mnie po prostu pospolite, a macbooczek jest w sam raz dla kogos kto idzie do collegu i potrzebuje laptopa. Biore ten produkt, 999 funtow mnie to bedzie kosztowalo za macbook pro retina 128gb SSD, 256gb kosztuje 1200 funtow, nie chce mi sie odkladac :P Muzyke mam na spotify, bo kupuje premium co miesiac, filmow nie ogladam, w gry, to pare pogram, ale nie duzo. Mialem kupowac PC z jakims wielkim monitorem, ale plany sie zmienily, bo chce isc do collegu sie uczyc, tylko sie jeszcze musze dowiedziec, czy za music technology bede musial cos placic. Oby nie...

Gość Aska 12
Wnętrze masz :-) a wydajesz mi się sympatyczna dziewczyna. Naprawdę :-)

Gość Aska 12
Ja kupiłam sobie sony vaio i super jest ten komputer :-) po części chodziło mi o twój wygląd ;-)

Gość gość
no fajnie wyglada, ale macbook ma super ekran, najlepsza rozdzielczosc, kolory i w ogole :D mojej mamy laptop ma rozdzielczosc 1366, a macbook ma bodajze 2500 :D czysty ekran, w ogole sobie mysle, ze na 27 imac pro retina fajnie by sie p****le ogladalo xdddd

Gość gość
w macbooczku sie zakochalem <3. Ale i tak moj numer jeden jesli chodzi o zakup czegokolwiek to mercedes slshttp://www.stunningvehicles.com/mercedes-sls-amg/auto cudo, bede szczesliwszy kiedy bede mogl jezdzic tym pieknym autem. To auto jesli chodzi o pioeniadze, to moje marzenie numer 1, nowka kosztuje 150 tys funtow :D

Gość Aska 12
Wiesz ja tam patrzę na to żeby bez zarzutu mi działał bo nie chce latać z nim co chwila do naprawy. No i po drugie brat mi doradzil więc myślę sobie czemu nie... I kupiłam :-) Czemu miałabym hejtować? Bez przesady moja droga ;-)

Gość Aska 12
Ja z aut kocham bmw, Audi i volvo. Moja święta trójca :-)

Gość gość
ja autami sie nie jaram generalnie, moglbym do konca zycia jezdzic bmw z4, kiedys sobie kupie, ale mercedes sls to auto cudo <3<3<3 kocham to auto, bede ciagle podniecony jak bede nim jezdzil, ciagle mi bedzie fiut stal jak bede w srodku slyszal ten piekny silnik i trzymal kierownice i jezdzil nim po ulicy <3 o boze

Gość Aska 12
Wiadomo że kobiety to tylko ciuchy. Co w tym dziwnego :-) Mnie za to jeszcze wojsko interesuje he he :-)

Gość gość
o wlazla glupia p***a :D

Gość gość
nie mozesz nosic ciuchow z merlin monrou bo ona nie byla tlusciochem :classic_cool:

Gość gość
bmw z4 to akurat zakup realny, a mercedesa sls sobie kupie jedynie wtedy, kiedy mi sie w zyciu uda z czyms, a tego nie wiem. chociaz jakbym mial z 5k funtow miesiecznie to moglbym kredyt na sls wziac

Gość Aska 12
Nie bierz wszystkiego do siebie. To tylko internet. I realizuj się w tym co lubisz. I ciesz się każdym dniem bo nie wiadomo co jutro nam przyniesie :-)

Gość Aska 12
Tylko się nie wyzywajcie :-)

Gość gość
ona powinna miec nick wredna piz/da nie udaje jej sie w zyciu realnym i wylewa swoje placze w internecie i wyzywa sie na niewinnych chlopakach :(

Gość gość
ta jestes gruba i nosisz xs (extra small) najmniejszy rozmiar komu ty chcesz ten kit wciskac? ja nosze l/xl a po foto widac ze by to na mnie bylo sporo za duze :classic_cool:

Gość Aska 12
Ja też mam kompleksy jeśli cię to pocieszy ;-)