Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego starzy ludzie sa tacy dziwni?

Polecane posty

Gość gość

niektorzy sa normalni, mozna z nimi porozmawiac ale wiekszosc nie dosc ze upierdliwa to sprawia wrazenie chorych na umysle moze to chamskie ale inaczej się nie da dzisiaj np. stalam sobie w kolejce, jakies babki za mna komentowaly wszystko i wszystkich, filozofowaly , m.in ze mlodziez to bezboznicy, sumienia nie maja, bo boga nie znają(te hipokrytki znają), ze nie mają na co wydawać pieniędzy to najlepiej na znicze:)( juz sobie pomyslalam, że chyba lepiej na kosmetyki bo capily nieziemsko :D z kasjerka wyklocaly sie o pare groszy, choc nie mialy racji, potem podeszły do parapetu i jedna z nich wziela gazete, polozyla i na nia usiadła (po co, skoro parapet czysty,w sklepie nie na zewnatrz?) i masa innych dziwnych historyjek z ich udzialem moi dziadkowie zachowują się normalnie, stad moje pytanie: skąd to się bierze u niektorych bab?

Gość gość
Ludzie sa rozni. Ale generalnie nigdy nie nazwalabym starych ludzi dziwnymi, bo doskonale potrafie sie wczuc w ich sytuacje (chociaz sama jestem mloda osoba). Nie tylko stracili cala atrakcyjnosc fizyczna, ale musza jeszcze borykac sie z problemami zdrowotnymi i brakiem perspektyw. A na hobby i rozrywki przecietnego polskiego emeryta zwyczajnie nie stac :( I gdy widze przy kasie jakas stara kobiete, chaotyczna, nieslyszaca, szukajaca ze strachem w oczach pieniedzy w portfelu, z charakterystycznymi lysymi plackami na glowie - to mysle sobie, ze i mnie to kiedys czeka :( Z tego samego powodu nigdy nie zlosze sie tez na opryskliwe kasjerki, bo gdybym ja byla na ich miejscu (nedzna praca i nedzne pieniadze) to chyba dostalabym depresji.

Gość gość
Z całą pewnością ty będziesz dużo gorsza i mało nie będziesz tego kontrolować u siebie się nie widzi wad a czas robi swoje a ty żyjesz w zupełnie innych wartościach i nawet nie sposób było by ci próbować cokolwiek wyjaśniać.Więcej tolerancji mała bo spalisz się we własnym jadzie ,mądrości życiowej i silnych perfum bo z zapachami lepiej nie będzie chyba że dostaniesz władzę i poślesz je do gazu!