Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie jak mnie zwyzywali w anglii

Polecane posty

Gość gość

powiem wam fUK you MotherfUKer b***h sUK My nigger cock. UK your ugly face fUK You UK !! i tak dalej i dziennie tak wyzywanie w takich sposob w anglii to codziennosc wszedzie w pracy,autobusie,na zakupach,podczas spaceru traktuja czlowieka jak smiecia to jest Uk wasz kochany

Gość gość
Pewnie merde lub silvuple.

Gość gość
nie jakis strasznie nerwowy koles nawijal po angielsku ciekawe czemu po angielsku a nie po francusku, nauczylbym sie paru soczystych francuskich powiedzonek :D

Gość gość
eh ten temat powstał by trochę UKów powkurzać no ale z chęcią posłucham tych francuskich powiedzonek.

Gość gość
Bo wyjechały nieudaczniki koniec kropka heheh

Gość gość
No racja potem takie dziady barty i angielskie sny zachwycaja sie smierdzacym familokiem.

Gość gość
jestem 7 lat w UK i nikt z obcokrajowców mi nie ubliżył, nie zwyzywał czego nie mogę powiedzieć o Polce pracującej w mojej firmie wiecznie wyzywała ludzi i mnie też, usłyszał to szef i dał jej ultimatum,albo się sama zwalnia,albo wylatuje dyscyplinarnie wybrała to pierwsze

Gość gość
Jak jestws debil to cie wyzywaja nie wazne w pl anglii czy chinach to bardziej kwestia osobowosci nie tego skad pochodzisz

Gość gość
to niemożliwe że w anglii niema chamstwa przecież ich "metody zarządzania" są znane w całej polsce, musisz mówić nieprawdę.