Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każde przytulanie i pocałunki oznaczają dla niego zachętę do seksu

Polecane posty

Gość gość

Kurcze to już nie można się tak po prostu poprzytulać? Brakuje mi tego :( Czasem po prostu chcę być w jego ramionach, jak dawniej. A teraz? Teraz to od razu dobiera mi się do gaci. Nie, kurcze! Przestałam więc się do niego tulić, nie całujemy się już ot tak a on jest tak jakby szczęśliwszy z tego powodu. Ja za to- typ przylepy- jestem przybita. Naprawdę mi tego brakuje. Do tego rozmowy stały się inne. On nie ma ochoty słuchać o wielu moich sprawach czy problemach. A nawet gdy mówię mu o jakimś problemie to tak mi dopierdzieli, że klapki z nóg spadają. I swojego czasu on naprawdę był szczęśliwy. Tylko ja nie. I ten związek przez to się psuje. Bo ja zamieniłam się w kupkę nieszczęścia i jestem złośliwa. A rozmowy nic nie dają, prowadzą tylko do kłótni.

Gość gość
Faceci tak mają , wszyscy są tacy sami...

Gość gość
Skoro wszyscy są tacy sami to co mam zrobić z moją potrzebą czułości? Ach, wsadzić sobie w dupę.

Gość gość
Mam tak samo :-O

Gość gość
Tacy sami nie są, chociaż w pewnych sferach życia może tak. Przykro mi tylko gdy widzę szczęśliwe pary idące razem za ręce, przytulające się a miedzy nami jakaś ściana.

Gość gość
Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus , kompletnie się nie rozumiemy i nic tego nie zmieni.Najlepiej znajdź sobie przyjaciółkę , która cię wysłucha i pocieszy a na faceta nie licz.

Gość gość
Wyjątki zdarzają się wszędzie.Ludzie z upływem czasu się zmieniają, z romantyków stają się ponurakami.Przytulanie , paplanie jest takie niemęskie.

Gość gość
Uhm, czyli tak jak myślałam. No nic do przytulania i gadania zostają mi koleżanki. Pozostaje mi się z tym pogodzić bo skoro fakt jest taki a nie inny to świata nie zmienię i nie ma co się z tego powodu łamać. Mogę najwyżej walczyć o dłuższą grę wstępną, bo jej tez praktycznie nie ma. Chociaż o tyle by było miło.

Gość gość
To po co Ci taki człowiek? To nie prawda że wszyscy mężczyźni są tacy sami. Będą się zachowyać w stosunku do tak, jak im się pozwala. Ty autorko co robisz żeby to zmienić? Nic. Założę się że nadal mu ulegasz z głupoty albo "dla świętego spokoju". Pozwalasz się traktować jak wycieraczka (yyyy...kibelek). On wie że Ciebie ma pomimo Twojego niezadowolenia, pomimo Twojego żalu, on wie że w końcu skapitulujesz. Pozwoliłaś na to i.... koło się zamyka. Miłość miłością ale nie taką jaką Ty tu opisujesz. Obudź się i daj mu "po jajach".

Gość gość
A ja mysle, ze jego po prostu malo interesuje to ze masz wieksze zmartwienia z dnia na dzien. Moze sama sobie je wymyslasz (ja tak mam czasami). Wiem, ze partner nie wszystko chce wiedziec. Zatrzymaj pare rzeczy dla Siebie ;) A jak brakuje Ci tulenia to moze lekki buziczek, przytulenie i tyle (chyba, ze go tak namietnie calujesz). Mysle tez ze rozmowa w Twoim przypadku z partnerem bedzie najlepszym rozwiazaniem. Przeciez dziecmi nie jestescie i wiecie jak sie rozmawia. Powodzenia ;)

Gość gość
23:14 rozmawiałam z nim nie raz nie dwa. Nie ma mowy o buziaczku czy przytuleniu bo zaraz przewraca oczami i marudzi. Nie truje mu d**y codziennie bzdurami typu koleżanka powiedziała mi coś przykrego i zwiał mi tramwaj przez co stałam godzinę jak dupa. Czasem mam jednak jakiś kłopot czy wszystkiego się tyle nazbiera, ze chciałabym się chociaż przytulić i już. Mam wrażenie, ze uschnę z tego wszystkiego.