Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy reakcja nie byla przesadzona do dziecka?

Polecane posty

Gość zadaje pytanie bo wazne
Ja na tyle wykazuje obiektywizmy, że nie brne w zaparte czy dziecko zrobilo to z premedytacją, celowo i udaje niewiniątko, czy tez faktycznie to był wypadek podczas wspólnych wygłupów i pazurkiem gdzieś tam zaharatala nie świadomie. Nie wiem tego, to tylko wie dziecko, wiec tym bardziej tu była i jest sprawa na tyle dyskusyjna ,ze nawet nie wiadomo jak ostatecznie do tego podejść Ale fakt faktem, rEAKCJA Z ZNISZCENIEM ZABAWKI ROWNIEZ BYLA NIE NAMIEJSCU I ZBYT PRZESADZONA

Gość gość
Niestety osoba zadrapana sama zachowała się jak dziecko a nawet gorzej jak dziecko :O

Gość gość
Mowcie co chciecie, ale ja mam dzieci i wiem jakie potrafią być przeboegle. Nie raz gdy zachowal się brzydko miał pretekst z eot było niechcący bo się wyglupial,choc doskonale wiedział ze robi zle Nie wyrzucałam zabawek, ale za kare chowałam

Gość gość
Ja jestem juz dorosla i czasami jak wyglupiamy sie z mezem to go niechcacy kopne czy cos takiego i jakos maz mi ani nie oddaje ani nie pali moich rzeczy.

Gość gość
Może to niezbyt pochwalne co się stało,ale jestem zdania ,ze dziecko ta lekcje zapamięta na długo i na drugi raz będzie bardziej uważne nie mowie ,ze dobrze się stało,ale jakas nauczka zostanie wyniesiona

Gość gość
A moze ta kobiet ama jakies glebsze problemy i poprostu to bylo dolanie oliwy do ognia.

Gość gość
a no wlasnie, może tak być, ze nazbieralo się już za wiele i to przelalo czare goryczy

Gość gość
Sytuacja rozchodzi się o to x Na boki się rozchodzi?

Gość gość
Od kiedy dziecku nie obcinano paznokci, że drapie do krwi przypadkiem? Zaniedbanie.

Gość gość
Autorka to ta zadrapana baba.Mogłaś chociaż pisać to tak ,żeby nikt się nie zorientował,że to o ciebie chodzi.Ale jak widać większość nie zajarzyła.Lecz się kobieto bo zachowujesz się jak jaśniepani:O tipsa ci przypadkiem to dziecko nie złamało?

przesadziła idiotka,wiem jak mój syn sie wygłupia i teaz czasem kopnie nie chcaco lub podrapie ale to zwracamy mu uwage i jest spokój

Nie trzeba mieć wcale długich szpon, aby podrapać do krwi Sytuacja już opanowana, omówiona, poszły i przemyślenia przeprosiny w ruch w tym propozycja odkupienia zniszczonej rzeczy

Gość gość
Zrozumiałabym nawet gdyby w odruchu kobieta pacnęła dziecko, nie popieram, ale mi np. zdarzyło się popchnąć 1,5 roczną córeczkę w automatycznym odruchu kiedy ugryzła mnie tak, że został siano fioletowy ślad, ale spalenie ukochanej zabawki to znęcanie się, poniżenie.

Gość gość
Jak dla mnie przeprosiny i odkupienie są niewarte. To zły człowiek ta kobieta. Zabawka jest dla dziecka czasen jak blista osoba.

Dziecko przeproszone, utulone, zobaczyło skruchę i ze reakcja była stanowczo przesadzona, obietnica ze nigdy to się nie powtórzy Koniec tematu, dziękuje za wypowiedzi ,dały do myślenia jak mało kiedy na kafe