Gość gość Napisano Listopad 8, 2014 POMOCY !! od roku uprawiam sex z chłopakiem przez miesiac było wspaniale nic nie bolało a od dłuższego czasu około roku strasznie mnie boli już na samym porządku, przy wkładaniu członka w pochwę... jeśli już jakimś cudem uda się to zrobić do końca i w miarę mało boli przy *****ch członka ból znowu narasta że szok... koniec przyjemności, zazwyczaj nawet nie dochodzi do wejścia całego członka bo już strasznie boli i kończy się romantyczny nastrój. byłam u 2-ch ginekologów i obaj mówili to samo... dłużej się "rozgrzewać", stosować żele, nie spinać się, nie stresować - jak bym kur. nie wiedziała !!! dłużej rozgrzewać się ! no ile można !! żele były, masowanie palcami było, poduszka pod tyłkiem była, logiczne że w takich momentach się nie stresuję ani nie denerwuje... lekarz zrobił standardowe badanie no i że jest nadżerka - i że to niby jest powodem bo wysusza i coś tam coś tam.... ok wyleczyłam się partnera też i nadal to samo - BÓL ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach