Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w facecie, z którym pisze przez internet od roku

Polecane posty

Gość gość

Nigdy o nie widziałam, ale piszę mi sie z nim świetnie. Boże chyba sie zakochałam. Chce sie z nim spotkać, ale boje sie ze sie rozczaruje. Może lepiej tego nie psuć?

Gość gość
No, bo po drugiej stronie, moze siedziec spasiony, zapocony 60latek....bosz...wyjdz do ludzi!"

Gość gość
nie rozsmieszaj mnie, jak mozna sie zakochac w kims kogo sie na oczy nie widziało :D

Gość gość
po prostu nie jestem wzrokowcem :) Ja mam 22 lata, jestem ładną młodą kobietą, on ma niby 30 - no mam nadzieje ze tyle ma :)

Gość gość
Też tak mialam... a po roku takiego pseudo zwiazku okazalo sie ze to dziewczyna byla... masakra. rozczarowanie i mega zawod milosny...

Gość gość
cooo??!! jak się dowiedziałaś że to dziewczyna?

Gość gość
zmarnowałas rok zycia

Gość gość
Od jej znajomych, potem mi sie przyznala... i powiedziala ze nie jest lesbijka, ze na poczatku robila to dla zabawy ale potem jakos tak tez sie zakochala i ze mam jej nie zostawiac

Gość gość
to jest chore:( No ja sobie jego wyobrażam jako przystojnego 30latka

Gość gość
::o

Gość gość
a zdjęciami się nie wymieniliście?

Gość gość
Czar szybko prysnie jak zobaczysz go na zywo , albo chociaz fotke znajomosci przez neta sie idealizuje , szkoda twojego czasu

Gość gość
ooo no własnie to tez moze byc dziewczyna jak bylam mlodsza to robilam sobie takie jaja z ludzi :) a moja koleżanka faktycznie szukala milosci,bo byla bardzo samotna, nikt jej nie lubil (wygladem nie grzeszy do dzis) i w necie znajdywała jakis kolesi na czatach, blogach itp i miala ta namiastke zainteresowania :Dwysyłała fotki jakiejś innej dziewczyny, takiej dosyc ladnej ktora znala. godzinami siedziala i wyszukiwala jej fot, obrabiala w programach.. ale kiedys ktos ja nakryl, nie chciala sie spotkac (wiadomo dlaczego) i ten chlopak chyba byl informatykiem,malo tego znalazł ta dziewczyne ze zdjec i jej doniosl...byl niezły kwas

Gość smieszneto
haha nie rozśmieszaj mnie przystojni 30-latkowie nie piszą z gówniarami przez internet tylko mają już swoje dziewczyny/żony/narzeczone i zajmują się poważnymi sprawami...

Gość gość
dlaczego 30-latkowie nie moga niby szukac partnerki zyciowej przez internet?