Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norwegia1989999999999

Z Norwegii do UK...

Polecane posty

Gość norwegia1989999999999

Hej:) Mam pytanie: pracuje od pol roku w Norwegii, jestem tutaj od 15 miesiecy, mam 25 lat. Z zawodu jestem psychologiem, mam uprawienia pedagogiczne. Pracuje W Norge jako asystent dziecka niepelnosprawnego w przedszkolu:) Czy jest sens wyjedzac do uk? Angielski u mnie stoi perfekt. Dobija mnie ta monotonia w norwegii, niby stac mnie na wszystko, dobrze zarabiam, ale lodnyn nowy jork to moje miasta, a ze lodnyn blizej...a w Norwegii kilmat do bani, nudni ludzie zycie......... Czy jest sens migorwac rodacy? Anglia bardzo mi sie podoba, ale mam obawy o prace. Zastanawialam sie tez nad podjeciem jakis kursow w Anglii zgodnych z moim zawodem jakas terapia dziecka autystycznego itp...Pozdrawiam!

Gość PaulinaOla1989
Standard życia w Norwegii wyższy, sporo ryzykujesz. Jeśli jednak przebywanie w Norwegii ma destrukcyjny wpływ to może wyjazd będzie właściwy. Londyn bliżej to w kontekście Polski ?

Gość gość
ja bym została w Norwegii

Gość gość
Hej ;) a ja na odwrót hehe ja z UK chce do Norwegii ;))

Gość gość
jeśli wolisz gonitwe wyścig szczurów niskie zarobki materializm to jedź do tego UKu. naprawde tego chcesz http://jdem.cz/bq3qg2

Jeśli podoba Ci się Nowy Jork,to znaczy ze masz bardzo niskie wymagania.To najgorsze,nabrudniejsze,najbardziej przereklamowane miasto jakie widziałem.

Gość gość
Londyn ha ha ha

Gość gość
angielski u ciebie stoi? intreresujące :D