Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK mozna placic za udawany Sex z dzifka ktora kazdy BZYKA ?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
normalnie, nie ma innych kobiet, musi wystarczyć dzi'wka. Większość burdelowej klienteli to mężczyźni żonaci, gdyby żony im dawały, nie musieliby chodzić na dzi'wki.

Gość gość
Normalnie .Wybierasz którą chcesz a placisz barmanowi przy barze .Proste

Gość gość
ak mozna placic za udawany sex ?? i takie ktora bzykaja wszyscy...

Gość gość
a jakie jest wyjście? trzepać gruche i być prawiczkiem?:-O

Gość gość
jak mozla wogole placic za seks?

Gość gość
podaj jakieś inne wyjście, tempa peezdo :-O masa facetow wali konia i pije bo nie ma jak się wyżyć :-O

Gość gość
a nie wyzywa sie W PRACY? dlaczego?

Gość gość
czyzby na wyzywanie sie na swojej PASJI (bo przeciez pasja kazdej osoby jest praca) bylo dla niektorych nieosiagalne?

Gość gość
w/y/p/i/e/r/d/a/l/a/j z tego forum, ok? nie pasujesz tu:-O

Gość gość
podobno to wolne forum i jestesmy w polsce a nie w rosji?

Gość gość
też tego nie rozumiem , ale z drugiej strony wyobraz sobie , że są ludzie , którzy idą na dziwkki , bo oczekują seksu na wyższym poziomie niż z dziewczyną .. Chcą sie poczuć jak w p****lu , glębokie gardła czego dziewczyna im nie dostarcza a prostytutka , która robi codziennie lody innemu ,może miec lepszą technike i robić to profesjonalnie niż taka zwykła dziewica.

Gość gość
Oglądałaś filmy w których gra Sasha Grey ? Gdybyś wiedziała , że oferuje swoje usługi w twoim mieście , a twój chłopak byłby jej stałym klientem ?

Gość gość
A czemu od razu udawany? Ja robie to też głównie dla przyjemności i nigdy nie udaję. Chcesz tylko ****ać i traktujesz kobiety przedmiotowo to płać. Denerwuje mnie strasznie to że teraz faceci mało sie sekszą nawet jak robię to z nimi za darmo. Wolą oral. Na szczęście mam jednego życzliwego sąsiada małolata który jak ma czas to zawsze mnie wykończy jak mało kto. Dlatego kobiety umawiajcie się tylko z małolatami bo panowie starsi to już ich zadyszka łapie albo sprzęt zawodzi i jest masakra

Gość gość
Tak , to prawda . Nie wszyscy klienci idą tam wyłącznie dla seksu .. Są tacy , którzy chcą spróbować czegoś nowego ..

Gość gość
Oto opis najlepszej dziiwkii w rejonie autorstwa jednego z klientów . Czy trzeba coś więcej dodawać ? Klienci i dzielą się opiniami o d****ach między sobą . Dają im oceny .. za loda , za seks , za wygląd , za podejscie do klienta za figure . 1). Zostaję, szybki prysznic, łazienka w miarę czysta i tu zaczyna się najprzyjemniejsza część spotkania, l Loda w życiu lepszego nie miałem. To co ona wyprawia z członkiem, jak mawia Ferdek Kiepski nie śniło się nawet fizjologom. Od czułego ciepłego wzięcia w usta, przez face f****ng do pieszczot wzdłuż jakby zawodowo grała na harmonijce ustnej i to w moim przypadku nie Blues Harp Hohnera. I najważniejsze że robienie hozowi takiej frajdy szczególnie jak hozow robi jej dobrze jakąś akurat wolną cześcią ciała skutkuje jej orgazmami, które powodują sprzężenie zwrotne, pobudzając u howoza wydzielanie endorfin i innej przyjemnej chemii mózgowej. Tak intensywne wydzielanie hormonów w finale doprowadza do pogłębienia orgazmu hozowa , który staje się intensywniejszy, dłuższy, bardziej satysfakcjonujący i bliższy kobiecemu niż typowo męskiemu. Osobiście nie wierzę kobietom które jak Ona twierdzą że moja sperma jest smaczna, bo próbowałem, ale niech jej będzie. Jeszcze nie wiem co jej smakuje – może sushi z keczupem.

Gość gość
klient B ssie po same kule , a nawet z kulami oral 10/10

Gość gość
Tak własnie w skrócie to wygląda klient C : Mieszkania nie będę opisywał bo zazwyczaj jest dla mnie mało znaczny bo chyba że ewidentnie wchodzę do mysiej nory. Do rzeczy dziewczyna świetna,śliczny uśmiech i niesamowicie pracowita.Mieliście rację lodzik w jej wykonaniu to mistrzostwo świata,musiałem dosłownie odwracać swoją uwagę żeby za wcześnie nie skończyć.Ciałko cudowne,pachnące,piersi sportowe bardzo fajne.Akcja też rewelacja zwłaszcza od tyłu piękny malutki tyłek aż się chce pieprzyć,cipka ciasna.Po przerobieniu dwóch pozycji nadszedł czas na wystrzał do buzi.Krótki odpoczynek miła rozmowa i druga runda równie udana jak pierwsza.Dziewczyna godna polecenia jeszcze się oczywiście kiedyś do niej wybiorę.

Gość gość
Dodam , że opisów tej dziewczyny jest ponad 100 Możecie sobie wyobrazić ilu ludzi musiało ją obracać, gdy wezmiecie pod uwagę , że zdecydowana większośc nie relacjonuje swoich wizyt

Gość gość
i dobrze bo ma duże doświadczenie a o sprawność i doświadczenie chodzi

Gość gość
Opis innej prostytutki z innego regionu KLient A : Sama diva jest rozczarowaniem, zdjęcia robiła chyba 5 lat temu, jak ciało jeszcze jakoś się prezentowało, teraz jest sporo tęższa, nieaktrakcyjna. Ale jak tyle czekałem i na tego anala liczyłem to ok, zostałem. Atmosfera przepełniona arogancją, choć skrywaną. W trakcie akcji zapytałem o anal i teraz okazało się, że już dziś nie robi i koniec. Niezależnie od wielkości. Po numerku, mniej więcej w połowie wykupionej godziny powiedziała, że czas żebym już poszedł w sumie bo za taką kwotę to jest jedna satysfakcja. I tak miałem iść bo już ochota na powtórkę była żadna ale wypraszanie, może nie chamskie ale jednak jest wg mnie nie na miejscu. Oceny: Ustawka -2 Mieszkanie - 4 Twarz - 5 Ciało - 3 Oral - 5 Sex - 3 Atmosfera - 3

Gość gość
nie każda d***** jest dobra , zdarzają się kłody Najbardziej aktywne mają najwyższe oceny i najwięcej klientów

Gość gość
płace od 500 do 1000

Gość gość
u byle kogo nie bywam. najdroższa jest mulatka ale to super pieknośc

Gość gość
standardowa cena za godzine spotkania wynosi 150 zł

Gość gość
Sporo. smiech.gif Myslalam ze sa tansze Wygląda to tak Divy , które miesięcznie zarabiają spore kwoty ( wyciągają nawet 10 tys zł ) mają najwięcej klientów ( nawet kilku dziennie ) biorą około 150 zł Te, które biorą 300 zł nie wychodzą na tym dobrze .. Klientów jest tylko kilku w tygodniu ( mało kogo stać dać za godzinne spotkanie 300 zł ) i ich zarobki osiągają maksymalnie 5 tys zł /miesiac