Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwinka30

Wróżbiarstwo

Polecane posty

Gość Iwinka30

Chciałabym poprosić o opinię. Wiem, jak możecie zareagować, ale nurtuje mnie ten temat od dłuższego czasu, a właściwie od czasu kiedy zaczęłam korzystać z porad wróżek... Czy to się sprawdza? Jestem w związku od kilku lat, nie widujemy się zbyt często, ale kiedyś nadejdzie moment przynajmniej mamy taką nadzieję, że będziemy razem. Nasze wspólne plany, chęci, potrzeby i...opinia wrózek, która jest zupełnie inna do tego co planujemy. A planujemy oczywiście rodzinę. Odkąd zaczełam pytać wróżek to wiekszość opini jest zla, ale co gorsza wszystko zaczeło się psuć od chwili kiedy pierwszy raz zapytałam. Owszem są pozytywne opinie, ale i skrajnie zle, a ja nie sądziłam, że tak to we mnie się wgryzie i bedzie panować nad moimi planami. Pytalam jeszcze o poprzedni związek i zawsze byla mowa o tym, ze albo to jest facet mojego zycia, albo nic nie warty cham, albo mial inną i już...już....prawie teraz, zaraz za chwilę miał ją rzucić, albo nie. W efekcie weszlam w nowy cudowny choć trudny związek i okazuje się, że z tego tez ma nic nie być. A do momentu kiedy nie zapytałam i to ot tak z czystej ciekawości "ciekawe co mi teraz powie ta wrózka" to bylo pieknie i cudownie. Jak się do tego odnosić, jak nie myśleć o tym? Czy to się musi sprawdzić?

Gość gość
powrozyc ci z kawy po turecku? mam fntastyczna metode pijesz kawusie a potem ogladasz fusy wygladaja identycznie jak hieroglify :D

Gość gość
www.wrozka-ewa.com Polecam !! Wrozka ewa ma prawdziwy dar. Bylam spprawdzilam i wszystko sie spelnilo

Gość gość
oszukuj sie dalej oszustwo szatana tylko bóg zna przyszłosc i szatan tylko prubuje trafic i szatan tylko moze pomóc spełnic sie tej wruzbie a przeszłosc to wiadomo zna ja bo jest przy nasz cały czas nawet jak sie kompiemy nie zna naszych mysli ale moze nam podawac swije mysli jako swojke np jestem do niczego