Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

wynik testu pomoc

Polecane posty

Witam dzis rano zrobilam test ciążowy . Troche byłam sceptycznie do tego nastawiona bo mialam bol taki jak w okres ale cos mnie tknelo wlasnie ze bol juz jest a okresu nie ma. I sie zdziwiłam bo nagle pokazala mi sie druga kreseczka ale blada, nie wierzylam wiec po chwili zrobilam kolejny ktory rowniez pokazal druga kreske nawet lekko wyrazniejsza. prosze powiedzcie mi czy mam sie juz z czego cieszyc ?? i jeszcze mam pytanko jak tutaj moge wkleic zdjecie?

Gość gość
Oczywiscie ale niema sie co jeszcze cieszyc tez tak mialam pare dni temu okazalo sie ze to ciaza biochemiczna ale tobie zycze jak najlepiej

Gość gość
Moja druga blada kreseczka niedługo kończy 5 m-c, gratuluje !:)

Gość gość
a moja blada ma 26 tydzien i wierci sie jak szalony:)) pocichu gratuluje!:P

Gość gość
Ciąża na stówę:)gratulacje:D

Gość gość
Ciąża na pewno, gratulacje :D Moja taka bladzioszka kończy za 3 dni 6 miesięcy ;)

dodam jeszcze ze robilam jakies 4 dni temu tez test bo nie moglam wytrzymac i nie bylo zadnej drugiej kreski

Ja robilam test pare dni po spodziewanej miesiaczce i tez jeszcze nic nie bylo, zrobilam poltora tygodnia pozniej i byly dwie wymarzone kreseczki :P

teraz jak tak patrze na te testy na zywo to tak jakby sie zmienily po czasie w malutkim stopniu

aha i powiedzcie mi prosze czy w czasie ciazy normalne jest ze pobolewa w dole brzucha jak w czasie okresu??

Gość gość
Moim zdaniem jest nadzieja ;-) A powiedz jakie masz cykle? I który dzisiaj masz dzień cyklu?

no cykle to ja wlasnie mam nieregularne .raz 30 dni a raz i nawet 35 dzisiaj mam 32 dzien cyklu.

Gość gość
To poczekaj jeszcze ze 3-4 dni i powtórz test, a najlepiej to idź zrób bete np we wtorek. A takie bóle jak na okres, tylko oczywiście nie za silne, są normalne. Wszystko tam się rozpulchnia, zachodzą zmiany bo przygotowuje się na ciążę i jej rozwój.

no z ta beta to moze byc problem bo jestem ogolnie za granica i pracuje na takim "zadupiu" codo bólu to nie jest jakis straszny ale odczowalny i bardzo podobny do tego przy okresie. w nocy wlasnie obudzil mnie bol brzucha i byl nieco silniejszy i wzielam nospe.