Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotny82y

Zabiore mila pania w trase po UE

Polecane posty

Witam.Chetnie poznam Pania,ktora chciala by wyjechac w trase po krajach UE-3 tyg.Oczekuje tylko milego towarzystwa.33-latek mily,kultulany,rozrywkowy.Wyjazd w srode lub czwartek

Gość gość
a pigulki g****u juz masz przygotowane?

Gość gość
pewnie chciałbys miec darmowe 3 tygodniowe *****nko .

Dwa miesiące temu dałeś taką samą ofertę. Poprzednio zabrana pani zużyła się już, czy pracuje zaćpana w hamburskim burdelu ?

Gość gość
czy trzeba koniecznie połykac? ja z tych wypluwających. napisz...

Gość gość
czy jak cie ktos czestuje kawa to wiesz ze jest w niej pigulka g****u?

to moje pierwsze ogloszenie tutaj.....panie wszystkowiedzacy. i jak nie macie nic madrego do powiedzenia lepiej nie mowcie nic. madroscia ani bystroscia nie grzeszycie

>>>to moje pierwsze ogloszenie tutaj....<<< pod tym świeżo założonym nickiem :D. Jesteś kierowcą Tira (o czym w tym temacie JESZCZE NIE NAPISAŁEŚ). Ostatnim razem również wyjazd był w środę lub czwartek :D. Czy to wtedy Hamburg składa zamówienia na nowe dziewczyny :D :D :D ? Mógłbyś zdobyć się na oryginalność i następnym razem zmienić treść pierwszego posta :D :D :D.

Gość gość
jakby ta pani była po 50tce to już nie załapie sie na hamburski burdel :P ciekawe tylko czy miałaby szanse pojechać w trasę ;)

nie jestem kierowca TIRA. wyjazd w srode lub czwartek bo jest dlugi week... blysnales . a ten zloty sposob na kobiety to pewnie z AUTOPSJI znasz...

>>>nie jestem kierowca TIRA<<< To ciekawe: jak teraz uzasadnisz ten wyjazd :D. x >>>wyjazd w srode lub czwartek bo jest dlugi week... blysnales<<< Masz znowu rację :D. Jaki głupek wyjeżdżałby w długi weekend, gdy może wykorzystać wreszcie urlop :D :D :D. Z przyczyn technicznych również wcześniejszy wyjazd nie ma sensu :D, bo przecież cała Europa świętuje 11 listopada :D :D :D. x >>>a ten zloty sposob na kobiety to pewnie z AUTOPSJI znasz...<<< Prawie :). Kolega prowadził dochodzenie w takiej sprawie i "obieżyświat" :D już siedzi. Powiem mu, by informatycy zainteresowali się Twoim tematem :) :) :).

>>>mozesz nawet do papieza na skarge isc.<<< Ależ ja nie mam zamiaru się skarżyć :), tylko poprawić chłopcom wykrywalność :D :D :D. Dopóki piszesz kolejne posty, mogą Cię namierzyć bez problemu :D :D :D.