Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłam rozstać sie z mężem.

Polecane posty

Gość gość

Witam.Pewnie Was zdziwię z jakiego głównego powodu postanowiłam się z nim rozstać.Otóż brak seksu.Jestem krótko mężatką i nie mam zamiaru marnować życia na posuchę, a zdradzać nie chcę.

Gość gość
Uważam że jeśli brak seksu działa na Ciebie destrukcyjnie a na niego nie to źle się dobraliście i nie dogadacie się nigdy.

Gość gość
My na przykład nie uprawiamy seksu tak jak kiedyś bo nie ma ku temu warunków. Ja zawsze miałam skłonności nimfomanki więc wystarczy wziąć mnie raz czy dwa i domagam się 10 razy na dobę więc u nas wstrzemięźliwość nie jest niczym złym;)

Gość gość
u mnie jest podobnie. 1,5 roku po slubie a tu zero seksu plus wiele innych spraw. rowniez mysle o rozwodze, pozew juz nawet napisany, ale nie mam odwagi go zlozyc.

Gość gość
Mnie to nie dziwi.

Gość gość
tez mysle ze zle sie dobraliśmy, chemia minela i seksu juz nie ma, do tego dochodza inne rzeczy ktore hamują popęd.Ja przez brak chodzę sfrustrowana i wiecznie sie czepiam.Go to odpycha i tak kółko sią zamyka.Szkoda,że prędzej nie podjęłąm tej decyzji.Myślałam,że będziecie zdziwieni,bo to zazwyczaj facetom brakuje seksu.

Gość gość
głupi faceci po kiego się , żenią, tyle dymania wokoło łazi. bez slubu to i popęd zawsze jest