Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzazuzu

Czy mogę zajsc w ciaze ? proszę o pomoc

Polecane posty

Gość zuzazuzu

A wiec dzisiaj kochałam się z moim chłopakiem . Mam akurat dni płodne i zrobiliśmy to z prezerwatywa. Nie było wytrysku ani nic ale prezerwatywa się zsunela i nie była peknieta ani nic . Jestem 3 dni przed owulacja. Czy możliwe ze zajde w ciążę pomimo że spermy nie było ? I nie nie jestem jakaś tam gimnazjalistka. Proszę bardzo o pomoc bo mam stresa !

Gość gość
Przy każdym stosunku jest możliwość zajścia w ciążę i trzeba się z tym liczyć... Skoro masz dni płodne to po co wtedy uprawiasz sex?

Idź do ginekologa i poproś o tabletki wczesnoporonne. Jak nie chcesz miec dziecka to lepiej je wziąśc, niż później zabijac dziecko, albo wyrzucic do kosza!!!! Jak nie da jeden ginekolog to inny napewno da. Bo nie wszyscy chcą dawac te tabletki z tego co wiem. Moja siostra kiedyś wzieła tą tabletke. Pękła im gumka, a kompletnie nie byli gotowi na dziecko. To nie żaden wstyd!! A teraz ma za*****tego 4 latka, którego uwielbiam, jest kochany przez wszystkich i chodzi w 6 miesiącu ciąży z kolejnym synkiem :) Powodzenia!