Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co do jedzenia szykujecie na święta

Polecane posty

Gość gość

Boże narodzenie 2014 :)

Gość gość
kielki pszenicy w sosie z avocado

Gość gość
ja szykuję : - na 1 dzień : strogonoff ,karkówka pieczona w sosie i kluski sląskie - na 2 dzień rosół z makaronem ,kotlety de-volie/schabowe i buraczki zasmarzane - na wigilie rybe po grecku ,barszczyk czerwony z uszkami , kluski z makiem , kompot z suszu , oczywiscie karp smażony, kapusta z grochem ,zupa grzybowa z łazankami , pierogi z kapusta i grzybami, krokiety a ponadto na wszystkie 3 dni jajka faszerowane, paszteciki, mięsa pieczone ,wędliny, śledzie w oleju , zimne nóżki , rolade z łososia pierś w ciescie francuzkim,sałatke śledziową , sałatke jarzynową , sałatke pieczarkową , sałatke gyros ,sałatke grecką a z ciast : sernik krakowski, kakaowy i kokosowy , rolada makowa ,rolada ze śmeitaną , rolada z nadzieniem owocowym, tulipan, ciasto pani wawelska , ciasto pijane śliwki i może pleśniak no z jedzenia to chyba będzie na tyle

Gość gość
ludzie jest początek listopada a wy już o świętach myślicie ,weźcie się za robote ...

Gość gość
ja leczę właśnie rzeżączkę by do jedzenia jak już syty będzie mój chłop miał też seks

Gość gość
Ale bym zjadla wigilijnego barszczu z uszkami mmmmm

Gość gość
no dawac

Gość gość
Pierogi z kapustą mojej prababci-kapusta podsmażona i pierogi smażone w głębokim tłuszczu (bez wcześniejszego gotowania)-trochę kalorii będzie, ale, jaki smak?! Reszta dość standardowa.

Gość gość
KARP! :D, śledzie w śmietanie, pieczarki, pierożki z kapustką i grzybkami z TESCO:) paluszki rybne z Biedry dla tych co innych ryb nie jedzą:D kupny makowiec i sernik.

Gość gość
karp w galarecie lub smażony, śledzie, bigos, sałatka jarzynowa, barszcz z uszkami, pierogi, ciasta domowej roboty .... coś tam jeszcze wymyślę

Gość gość
Ja żurek z Biedronki i pierogi z grzybami nazbieranymi tej jesieni. Na więcej mnie nie stać od lat. serio

Gość gość
autorko i tyle zjesz ?Pomysl ile bedziesz musiała to spalać tyle kalorii.Na trzeci dzień bedziesz czuła obrzydzenie widząc tyle żarcia na stole.