Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Mężczyźni jakie kobiety wolicie

Polecane posty

Taki był fajny topik o szminkach, szpilkach i brunetach a Wy jak zwykle wszystko do feminizmu i kasy :O E tam , idę na dziennik .ale wrócę ;)

Gość gość
Obawiam się że w takiej sytuacji może stać się najistotniejszą osobą w życiu, dla takiej osamotnionej przez jego śmierć kobiety! Niestety ale ona może chcieć postawić mu ołtarzyk i modlić się do niego rozpamiętywać niespełnioną miłośc itp. Straszna sprawa!

Gość gość
Obawiam się że w takiej sytuacji może stać się najistotniejszą osobą w życiu, dla takiej osamotnionej przez jego śmierć kobiety! Niestety ale ona może chcieć postawić mu ołtarzyk i modlić się do niego rozpamiętywać niespełnioną miłośc itp. Straszna sprawa!

"Zależna od szczęścia które przyjdzie jak znajdziesz bruneta-łatwe?" trochę tak ale w mniejszym stopniu, przestalam czekać na cud (aż przyjdzie brunet i odmieni moje życie) i po prostu żyć, wyrosłam z tego

"fiku, musisz być łatwiejsza, wyglądasz jak cnotka-niewydymka i tym zniechęcasz facetów. Żaden facet nie chce wdrapywać się na lodową górę." Przesadzasz, wyglądam jak normalna kobieta ani prowokacyjnie ani cnotliwie. A faceci lubią lody :)

Gość gość
ŻYJ ŻYJ To bardzo ważne jest:) Ja też tak miałam kiedyś. Aż zaczęłam wypełniac sobie dni zajęciami po brzegi. Wiesz gdzie byłam jak zadzwonił mój brunet by się ze mną umówic na pierwszą randkę? Leżałam w gabiniecie spa i przystojny masażysta masował moje ciało-scena jak z filmu!:D Halo Cześć mói taki i taki słyszę w słuchawce Byłam taka zrelaksowana że nie poznałam i nie skojarzyłam albo chciałam to ukryć bo właśnie zadzwoniło do mnie największe ciacho jakie kiedykolwiek upolowałam:D

nie chcę żeby jakis obcy facet dotykał mojego ciała, nie chcę polować jak jakaś desperatka, chcę zachować swą godnosć i dumę

Gość gość
Tak więc kokieteryjnie prowadziłam rozmowę tak by go troszeczkę speszyć i jednocześnie zaintrygować A tego że przyjdzie na umówione spotkanie byłam pewna na 10000%

Gość gość
Fiku miku Teraz to żeś napisała jakbyś naprawdę była cnotką niewydymką!

Gość nevernewer
Fikubzmiku a potrafisz zrobić dobrego loda?

Gość sexoralny
potrafisz?

dlatego że nei chcę płacić za to że jakis napaleniec bedzie mnei macał? xyxy never pytanie nie na miejscu

Gość gość
Nie macał tylko masował To był masaż limfatyczny bardzo korzystnie wpływa na wygląd ciała!

nei mam nic przeciwko zdrowotnemu np. an kręgosłup, ale do tego nei potrzebuję przystojniaka, bo nei żigolaka szukam

Gość gość
Ciało gładkie bez nierówności smukłe bez niedoskonałości !

Nie jestem idealna i nei mam takich ambicji, szkoda życia za pogonią za nieosiagalnym :)

Gość gość
Nie każdy przystojniak to żigolo ! Zresztą żeby mieć przystojniaka trzeba być w jego typie;)

Przystojniak któremu sie płaci to żigolak, nie chciałabym żeby taki masował mnei inaczej niz pro zdrowotnie

Gość gość
Ja nie byłam idealna jak miałam lat 15,16,17 Potem zaczęłam dążyć do idealnego wyglądu i szukać swojego stylu ale udało mi się to po 25 roku życia dopiero!

I teraz jesteś idealna? Ha ha ha NIGDY nei będziesz idealna, zawsze będzie mozna cos poprawić zmienić ...

Gość gość
Ja mu nie płaciłam! Kupiłam sobie karnet do spa i akurat on się napatoczył a ja na masaż się wybrałam:)

Gość gość
Wcześniej byłam zbyt chuda Miałam rzadsze włosy między 23 a 25 rokiem życia miałam problemy z cerą i nigdy nie nosiłam szpilek Pierwsze kupiłam w wieku 26lat

i jarasz sie jak stara baba w Egipcie, ze jakis przystojniak Cie masował. Dla mnie to kompletnie nieerotyczne, nieseksowne ... a "idealne" jaraja się, że przystojniak za pieniadze je masuje 🖐️

Gość gość
Teraz możesz sobie szukać pryszcza na moim ciele i nie znajdziesz:P Włosy jak mi zgęstniały po ciążach tak mam zupełnie co innego na głowie teraz niż kiedykolwiek! Nie jestem już wychudzona jak dawniej Mam biust 4/5 numerów większy i w zasadzie nie ma się czego przyczepić bo mimo iż zawsze miałam właściwe kształty to podkręciłam je siłownią swego czasu.

Nie rozumeim tej presji bycia idealnym. Wyobraź sobei że ludzie nie są idealni i normalnei z tym żyją :D:D

Gość gość
Ja się nie jaram tylko wspomniałam Jeśli o masaże chodzi to bardzo dużo z nich korzystałam i zamierzam wrócić do tego bo to korzystnie wpływa na zdrowie właśnie!

Gość gość
Ale nie pisz mi z czym ludzie muszą żyć bo to akurat nastroju nie poprawi nikomu tylko wręcz przeciwnie!

Gość gość
he he he próżną lalką ja he he he Ale zabawna jesteś ha ha ha

Nie muszą. Mogą byc wiecznie na diecie, przed każdym wyjściem godzinę się szykować itp itd ale NIE CHCĄ, wolą żyć niż "być idealnym".