Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejtikejti

ciąża i biegunka z krwią

Polecane posty

Gość kejtikejti

Witam, Aktualnie jestem w 9 tyg. ciąży. Od samego początku ciąży zmagam się z biegunką, mimo tego, że przyjmuję żelazo od 4 miesięcy. Nie towarzyszy mi gorączka, bóle brzucha czy inne objawy. Biegunka nie jest też ostra. Po prostu biegam kilka razy dziennie do toalety i zamiast kału pojawia się luźna wydzielina w różnych kolorach. Raz jest biała, czasami w odpowiednim kolorze, często zdarza się czerwona. Nie wiem co jest powodem. Gdy byłam u swojego ginekologa, aby potwierdził ciążę, byłam tak podekscytowana, że zapomniałam mu o tym powiedzieć. Kolejną wizytę mam za 2 tygodnie. Czy powinnam wcześniej wybrać się do lekarza? Dodam, że badanie krwi i moczu w porządku. Będę wdzięczna za porady. Pozdrawiam!

Gość gość
skoro nie jest to ostra biegunka,innych objawów niepokojących nie masz ja bym poczekała spokojnie do czasu wizyty.Możesz kupić w aptece probiotyk i zobaczysz czy będzie lepiej

Gość gość
Ja bym mimo wszystko poszła do lekarza, ostrożności nigdy za wiele. Probiotyk to rzeczywiście dobry pomysł, ja przy biegunce biorę acidolac ale to też musisz skonsultować z lekarzem, albo chociaż w aptece zapytać czy można brać.