Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mothercare

pajace MOTHERCARE opinie

Polecane posty

Gość mothercare

Niedługo na świat przyjdzie moje drugie dziecko, przy córce wszystko kupowałam nowe, ale tak szybko z tego wyrastała, że nawet nie wszystko jej założyłam, a większość ubrań była jak nowa i teraz chcę kupić część rzeczy używanych, ale nie z second handu tylko od innej mamy przez internet i zastanawiam się czy pajace z mothercare są dobre jakościowo. Przy córce używałam z nexta, H&M, Kappahla - świetne, disneya - średnie (mechacą się na stopach) early days - nie odpowiadał mi materiał (taka sztuczna bawełna). Kupiłam jednego pajaca w PEPCO - po jednym praniu wyglądał jak po starszej siostrze...;)

Gość gość
Moja koleżanka kupowała ciuszki w marketach i małych sklepikach gdzie nie płaci się za markę. Jakościowo wcale się nie różniły za to cenowo już tak. Ja kupiłam jej pięciopak body za 30 zł i była z nich zadowolona. Nie ma sensu wydawać kasy na super wytrzymałe ciuszki skoro i tak dziecko nawet nie zdąży ich znosić.

Gość mothercare
Ja się nacięłam na kilka sztuk niemarkowych ciuszków pod tym względem, że po dwóch praniach były zmechacone/rozciągnięte, nie mówiąc o "bawełnie", która kompletnie nie przepuszczała powietrza... A kupując z kilku sprawdzonych firm nigdy się nie zawiodłam.... Dlatego wolałam dać 20zł za bodziak niż 10zł, a później go sprzedałam za 10zł więc praktycznie wyszło na to samo;) Niestety z mothercare nie miałam okazji nic wcześniej kupić

Gość gość
Bardzo dobra jakosc. Swietna bawelna po praniu nie rozciaga sie nie mechaci. Kupowalam pare lat temu i uzywa ich 4 dziecko (moje, 2.siostry i znow moje).

Gość gość
on na ciebie czeka

Gość gość
Pierwszy syn miał praktycznie na początku wszystkie ciuchy z mothercare i szczerze mówiąc nie polecam. Pajacyki raz dwa się porozciągały i zmechaciły. Ja przekonałam się do body i pajacyków z hm i o dziwo z lidla. Teraz drugi synek ma większość ubranek właśnie z lidla i hm.

Gość gość
ja kilka razy kupiłam body z mothercare i tez nie polecam, strasznie się rozciągały, po pierwszym praniu już było o rozmiar większe.

Ja duzo ciuszkow mialam z Kika,po praniu nie wygladaly jak szmaty,w dotyku tez fajne no i nie drogie

Gość gość
Ja mialam duzo pajacy i nie tylko z mothercare. Jestem zachwycona ich jakością. Mimo ze były wiele razy prane wygladaja jak nowe. Mam duzo rzeczy od nich i na razie na niczym sie nie zawiodlam.