Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maj juz dość biedy!!!

Polecane posty

Gość gość

Kurna zarabiam tylko 2000zł jako pomocnik murarza musze sie napracowac i dostac takie male piniądze. Podobno ma być wdobywany gaz łupkowy w polsce ale nie wiem czy to wzbogaci polske pewnie nie podono juz w tym roku ma byc wydobywany

Gość gość
jak juz sie czepiasz prukwo, to wiedz ze zdania sie nie zaczyna od a....

zaczyna się zwłaszcza zdania pytające wracaj do łopaty, glucie, bo na naukę juz pewnie za późno

Gość gość
sama wracaj, stara. Ja autorem topiku nie jestem, nie wiem jak sie mozna ludzi czepiac literówek. nie masz nic do roboty to sobie zrób dobrze, ale juz pewnie kompletnie wyschłaś

Gość gość
Listopad - bieda o d nowa :P

Gość gość
2000 to nie bieda.

Gość gość
a jak jest z tymi pracamai na budowie zimą? To prawda, ze roboty nie ma zima?

Gość gość
Ewo ileż jadu w Tobie musi być , dowartościowałaś się żmijko .Autor tematu stokroć przewyższa Cię swoją osobowością .

Gość gość
Ludzie muszą żyć z renty czy emerytury, która wynosi mniej niż 800zł. i co oni mają powiedzieć.

Gość gość
to tez prawda, ale na budowie to chyba jest straszna harówka. Ja ostatnio robiłam neiwielki remont, typu malowanie, i mi palce az popuchły z wsysiłku. Jakbym miala tak z********ac 8 godzin to bym juz wolała rente 800zł

8 godzin . Kto tyle w budownictwie pracuje ? Ten chłopak na te 2000 musi przepracować co najmniej 200 godzin w miesiącu i to jeszcze 70% że na czarno . Luksusy ....mać :O

Gość gość
No fakt, że na budowie jest ciężko, to już chyba kierowcy mają lepsze wynagrodzenie, ale to też ciężka praca. Najlepiej, to chyba jednak być politykiem:-P

reszta widzę, takie same matołki, swojego bronią i jak ma być w Polsce dobrze, skoro to taki tępy naród?

Gość gość
Jasne, matołki. Ja skończyłam UAM, pielęgniaro z psychiatryka. Tylko ze z biegiem zycia jednak nabieram szacunku do ciężko pracujacych ludzi, szkoda że ty nie.

Gość gość
Ewo, ja nie wiem, może nie jesteś matołkiem, trudno to stwierdzić. Jednak kulturą nie grzeszysz, więc nie oceniaj nas. :-P

nie jestem pielęgniarką, ale rozumiem, że dla ciebie, matołku kolejny, jedynym pracownikiem służby zdrowia są pielęgniarki i ew. lekarze otóż rozczaruję cię, w służbie zdrowia pracują wszystkie możliwe zawody, od prawnika, przez inżyniera budowlanego, informatyka, projektanta, po kucharkę, kierowcę i sprzątaczkę

Gość gość
Ewo pracuj sobie gdzie tam chcesz, ale schowaj kolce:-P no i może przegryź kawałek czekolady (podobno świetny na zszargane nerwy).

tzw. wyparcie przez przeniesienie? jeśli masz zszargane nerwy, to sobie jedz czekoladę, choć lepszy byłby lekarz o odpowiedniej specjalności a z moimi nerwami wszystko ok :)

Gość gość
Złość piękności szkodzi :-P Ewo.

Gość gość
A co do lekarza, to masz jakiegoś sprawdzonego, może polecisz:-D?

Gość gość
Kochani nie wdajcie się w dyskusje z Ewą , szkoda nerwów , to jest patologiczna osoba w pełnym tego słowa znaczeniu . Wszystkie jej wypowiedzi na tym forum bardzo wyrażnie o tym świadczą .

Gość gość
Stary badyl znowu sieje zamet i pluje jadem. Jakiez to to musi byc zgorzkniale

trochę ziewam, ale dawajcie, dawajcie, może się pośmieję ... jeszcze chwilkę zabawię przed wyjściem, nim sie nie umaluję :)

Gość gość
Nawet mi jej trochę szkoda, chyba nie należy do zbyt szczęśliwych osób.

Gość gość
Nie biję słabszych:-)

Gość gość
na bodowie musze przpracowac 10 godzin plus 1 godzina na jedzenie to daje 11 godzin w pracy zimą nie ma pracy na budowie skończylem szkole średnią

Sami pozwalacie sie wykorzystywac poniewaz uwazacie ze nie macie wyboru,ukladacie polbruk,dzwigacie ciezkie cegly,kopiecie z wlasnego wyboru itp..a szef podjezdza bryka za 80.000zl i wami dryguje...Druga strona medalu jest taka zeby wiekszosc z was byla solidnymi uczciwymi pracownikami to szanowalaby rowniez swoje ujemietnosci , czas...zaden d**ek w rozowej koszulce i rurkach na d***e by wami nie drygowal i robil wam laske ze was przyjmie do pracy za 6-8zl...Ale zeby rzadac trzeba byc solidnym i dobrym fachowcem a takich u nas brak...Jezeli sie wiekszosci nie przypilnuje to odwala robote ze plakac sie chce..i bledne kolo sie kreci poki ktos w koncu przyjdzie po rozum do glowy.. Ogolnie jestesmy Narodem ktory daje sie wykorzystywac...za paliwo placimy prawie tyle samo ile placa nasi sasiedzi ,np.Niemcy, u nich kosztuje filizanka kawy z kawalkiem swierzego ciasta w Centrum handlowym w przeliczeniu 6zl..my musimy za gupi kubek kawy zaplacic 12-16zl...Gdyby kraje europejskie mialy tak nieadekwatne ceny do zarobkow to by ludnosc dawno wyszla z maczugami na ulice..Kraj parobkow niestety...Sorki za bledy;)

Sami pozwalacie sie wykorzystywac poniewaz uwazacie ze nie macie wyboru,ukladacie polbruk,dzwigacie ciezkie cegly,kopiecie z wlasnego wyboru itp..a szef podjezdza bryka za 80.000zl i wami dryguje...Druga strona medalu jest taka zeby wiekszosc z was byla solidnymi uczciwymi pracownikami to szanowalaby rowniez swoje ujemietnosci , czas...zaden d**ek w rozowej koszulce i rurkach na d***e by wami nie drygowal i robil wam laske ze was przyjmie do pracy za 6-8zl...Ale zeby rzadac trzeba byc solidnym i dobrym fachowcem a takich u nas brak...Jezeli sie wiekszosci nie przypilnuje to odwala robote ze plakac sie chce..i bledne kolo sie kreci poki ktos w koncu przyjdzie po rozum do glowy.. Ogolnie jestesmy Narodem ktory daje sie wykorzystywac...za paliwo placimy prawie tyle samo ile placa nasi sasiedzi ,np.Niemcy, u nich kosztuje filizanka kawy z kawalkiem swierzego ciasta w Centrum handlowym w przeliczeniu 6zl..my musimy za gupi kubek kawy zaplacic 12-16zl...Gdyby kraje europejskie mialy tak nieadekwatne ceny do zarobkow to by ludnosc dawno wyszla z maczugami na ulice..Kraj parobkow niestety...Sorki za bledy;)

Gość gość
Czym się zajmujesz zatem zimą, bo chyba nie siedzisz w domu?