Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zu_zu2000003974

Oni są jacyś dziwni

Polecane posty

Gość zu_zu2000003974

Mówię o moich rodzicach . Jakiś rok temu się rozstali . Tata odszedł do młodszej , w dodatku do znajomej mamy , nauczycielki ... Niby zawsze byli w dobrych kontaktach ze wzgledu na mnie , mama spotkała sie parę razy z jakimś facetem jednak nie wyszło , tata niby jest szczęśliwy z ta młoda , a wczoraj wieczorem tata mnie odwozil do domu bo byliśmy razem w kinie i ? I przespał sie z mama ... To jest jakieś nienormalne nie wiem co sadzić ...

Gość gość
nic, zajmij się sobą a oni niech sobie układają sprawy związkowo łóżkowe sami.

Gość zu_zu2000003974
No wiem , wiem , ale wkurza mnie to , że tata zdradza tamtą kobietę , którą niby kocha , tak jak kiedyś zdradzał mamę ... A z drugiej strony może on i mama jeszcze mają szansę

Gość gość
daj im czas. To nie są proste sprawy i racjonalnie się tego nie da. Może to jednorazowa głupota na fali sentymentów- jednak tyle lat coś ich łączyło , tego nie da rady tak sobie wymazać. A może musieli od siebie odpocząć i spróbować czego innego, żeby jednak do siebie wrócić. Czy to jednorazowa akcja czy nie to ważne żeby nie mieli do siebie pretensji ze któreś narobiło nadziei i nic z tego

Gość zu_zu2000003974
Taa sama nie wiem . Tata obiecywał Paulinie (swojej partnerce ) ślub , kupił dla nich mieszkanie , wyglądało to na poważny związek , a teraz jedna noc z mama zniszczyła związek . A mama ? Zawsze się zapierala , że nie chce mieć z nim nic wspólnego , że ułoży sobie życie z innym i wczoraj też uległa . Poza tym odgłosy z stamtąd dochodzące mówiły same za siebie , że było im dobrze...

Gość gość
no cóz, dorośli potrafią odróżnić miłość od seksu i to wcale nie jest takie złe. To że było dobrze zupełnie nie musi zmieniać ich życia

Gość gość
a rano jak się zachowywali ??

Gość zu_zu2000003974
Tata wyszedł tak bym nie słyszała , a mama robiła śniadanie , gdy wstałam i oczywiście podejrzanie sie usmiechala..

Gość gość
Może twoja matka jest dobra w łóżku i tyle , to tylko seks ;)

Gość zu_zu2000003974
Chodzi mi tylko o to , co będzie dalej

Gość gość
Dalej ?będą się hajtac i tyle z tego nie wtracaj się w ich życie twój stary i tak jest dupkiem jak sypia z dwoma

Gość gość
może od dawna ze sobą sypiaja tylko ty o tym nie wiesz