Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz maminsynek POMOCY!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata moj maz 31, wyszlam zamaz bo bylam w ciazy oczywiscie przygotowania do slubu to koszmar bo mamusia wie lepiej i dlaczego ja znalazlam fotografa kamerzyste jak mamusia mogla lepszego. Mieszkalismy u niego i doszlo do tego Ze nas wygonila a raczej chodzilo o mnie bi za czesto chodze do lazienki i wode spuszczam ze pale swiatlo za dlugo i ze o 10 spac i jak sie nie zgdzilam kazala s*******ac a przypominam ze bylam w 6 miesiacu ciazy. Maz poszedl za mna do moich rodzicow ale tam bylo ciasno i po 2 moesiacach musielismy wrocic do niego. To teraz nie dosc ze chodzi mowi jej ile wyplaty dostal to co miesiac placi jej 400 zl za to ze mieszkamy. Corka nasza ma 2 msce i zawsze mama wazniejsza. Ostatnio corka cala sie zesrala i mowie chodz umyemy to on ze moge poczekac bo idzie krowy doic (mieszkamy na wsi) krowy sa jego ojcow a my i tak placimy za to ze siedzimy i nie moze wybrac czy dziecko myc czy pomoc dla mamusi i tak zawsze. Pomocy co mam robic

Gość gość
Musicie zamieszkać osobno, choćby najskromniej. Bo Wam się małżeństwo rozleci, tym bardziej że nie było zawierane z wielkiej miłości tylko przez ciążę. On może nie jest maminsynkiem, skoro wtedy razem z Tobą się wyprowadził, on jest rozdarty. Współczuję mu.

Gość gość
kasa kasa kasa

Gość gość
No to masz przesrane musisz z nim ostrzej porozmawiać