Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współpracownik mnie podrywa

Polecane posty

Gość gość

Znamy się od kilku miesięcy. Niedawno zaproponował mi pracę u siebie. Praca jest zgodna z moimi zainteresowaniami i daje duże możliwości, więc pomyślałam, że mogę spróbować. Na początku było fajnie. Pracowaliśmy wspólnie, omawialiśmy projekty, dzieliliśmy się uwagami. Lubiłam z nim spędzać czas, on ze mną. Co prawda w pewnym momencie uświadomiłam, że nie jest dla mnie tylko kolegą, ale nie mówiłam mu o swoich uczuciach. Jestem z natury profesjonalistką i uważam, że nie należy zakochiwać się w ludziach, z którymi jest się związanymi na gruncie zawodowych. Niestety, kolega chyba uważa inaczej, skoro ostatnio zaczął mnie traktować inaczej niż do tej pory. Którejś nocy napisał do mnie i zaczął się zwierzać z problemów ze swoją dziewczyną, potem zaczął się do mnie zalecać i prowadzić coś w rodzaju gry erotycznej. Bardzo mnie to wkurza, tym bardziej że współpracujemy ze sobą i takie coś nie powinno mieć w ogóle miejsca. Czuję się bardzo niezręcznie i nie wiem co w takiej sytuacji zrobić. Czy ktoś z Was miał podobnie?

Gość gość
spoko on kazda podrywa

Gość gość
Staram się olewać te jego zaloty i skupiać się na pracy, ale on jest coraz bardziej natrętny. Przykro mi, bo do niedawna byliśmy kumplami, którzy rozmawiali bez jakichkolwiek podtekstów, a teraz z jego winy to się zmieniło.