Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki smartfon? Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Jestem kompletnie zielona w tych sprawach... Chciałabym kupić jakiś smartfon, najlepiej do 600 zł (wiem, że to mało ale niestety nie stać mnie na droższy). Nie zmieniam telefonów co kilka miesięcy, chcę taki, żeby mi działał minimum 2 lata. Ogólnie telefon jest mi potrzebny do komunikacji, internetu, robienia zdjęć, jakichś aplikacji. Chciałabym też, żeby miał dość duży ekran. Nie mam pojęcia, czy wybrać system android czy windows... Słyszałam, że windows lepszy. Pomożecie? Ewentualnie mógłby to być telefon z orange na umowę ale z tego, co widzę, dość duże abonamenty mają w ofercie...

Gość gość
a ja: telefon na dwie karty równocześnie bez konieczności zmany i z aparatem z przodu. jakieś propozycje? :)

Gość gość
Dzięki, poczytam o nim. Koleżanka polecała mi kruger & matz ale jednak wolę coś popularniejszego, nie ufam mało znanej marce. Jeśli ktoś ma jakieś propozycje jeszcze to proszę piszcie, dla mnie wybór telefonu to musi być bardzo przemyślana sprawa.

Gość gość
cena hm... dajmy na to 1000zł.

Gość gość
o, ten alcatel też mi się podoba bo ma dual sim.

Gość gość
tylko sony xperia mam i jest swietny

Gość gość
ta nokia robi zdjęcia "z przodu" znaczy wiesz o co mi chodzi:D?

Gość gość
Kup sobie w biedrze.

Gość gość
NOKIA lumia 730 niczego sobie- dzięki:D

Gość gość
okej:D

Gość gość
Lumia 720 s****wo nie telefon mam go od roku i jutro trzeci raz idzie do naprawy.

Gość gość
LG L90 to dobry wybór. Działa płynnie, nie zacina się. Zdjęcia robi ostre i ma wytrzymałą baterię, jak znajdziesz w tej cenie to bierz śmiało.

Gość gość
ja bede kupował sobie samsung galaxy grand neo moja siostra takiego dostało go od meza na urodziny

Gość gość
ja za 6 stów kupiłam właśnie galaxy grand neo i jestem zadowolona

Gość gość
samsung galaxy core plus polecam mam od kwietnia i jestem zadowolona, ma przednią kamerke, moja siostra ma lg l7 i narzeka strasznie

Gość gość
18:04 manta duo power mid717 mam i polecam!!:-)

Gość gość
ja się zdecydowałam na motorolę, za dwa dni będzie. Ma super parametry i 40 rat 0%

Gość gość
podnoszę bo też szukam, a polecacie htc?

Gość gość
Jedyne co moge doradzic to nie bierz zadnej nokii lumii bo bedziesz tego gorzko zalowala. Ja mam nokie lumie 800, kolezanka 610, a moj facet 930, i wierz mi to sa tak porypane telefony. To nie ta sama nokia co kiedys, bezproblemowa, mocna. Lumia to ich niewypal. Fajny aparat, bajera, duzy ekran, pare jeszcze bajerow ale sam system i jego polityka do d**y.

Gość Mardoka
Popatrz na allinside.pl, mają tam telefony z parametrami takimi jak najlepsze smartfony, a ceny są o wiele niższe. Mam telefon stamtąd od roku i działa, procesor jest szybki, nic się złego z nim nie dzieje.

Gość azal
Jest teraz dużo fajnych smartfonów w dobrej cenie, najlepiej oczywiście kupić i nie przepłacić, od dawna kupuję w necie więc się tego nie boję ale możesz popatrzeć w marketach, warto też zajrzeć tu: http://www.standardgsm.com/

Gość latrel
"gość 2014.11.09 Kup sobie w biedrze." a żebys wiedział, w biedronce z tego co widziałam są myphony. a teraz to jedna z lepszych ofert u nas , nie sądzisz?

Gość gość
czemu sprzedają je akurat w biedronce?

Gość gość
wspolpraca myphone i biedronki to byla jedna z lepszych inwestycji i planow marketingowych w zeszlym roku, przyniosla spore korzysci obu przedsiebiorca, duzy rynek zbytu i niskie ceny przy dobrej jakosci myphone, to sie zawsze przyjmie

Gość gość
dobra cena za wysoką jakość. możliwe do osiągnięcia przy większych ilościach sprzedawanego towaru. "sława" biedornki nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
no właśnie jak im się to opłaa, sprzedawać po tak niskich cenach? poza tym konkurencja pewnie jest wściekla?;]

Gość gość
a kto by się przejmował konkurencją, na ich miejscu sprzedawałbym po tak niskiej cenie by była atrakcyjna a jak miałbym zysk

Gość gość
osobiscie uważam,że to bardzo dobry marketing firmy. dosyć ryzykowny,ale im się opłacił. i chyba idą cały czas do przodu? słyszałem coś o zaś nowym produkcie?

Gość carolajna91
Jeśli zależy ci na dobrym jakościowo smartphonie i dobrej cenie to looknij na http://goophones.pl/ Widziałam, ze mają niedrogie iphony i samsungi. Sama zastanawiam się nad zakupem telefonu od nich bo wybór mają ogromny, ceny ok i teraz kasę wpłaca sie na polskie konto a nie zagraniczne więc nie trzeba bawić się w wymienianie kasy i stresować że nie dojdzie do nich czy coś.