Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradzcie mi!

Polecane posty

Gość gość

Posprzeczałam się z kolegą chłopaka, a mój facet nie odezwał się nawet słowem. Gdy obrażony kolega wyszedł, wykrzyczał że go wypraszam z towarzystwa, mój facet ruszył za nim. Po czym wrócił i nie odzywał się do mnie słowem. Za to jego znajome zaczęły mi zwracać uwagę, postanowiłam więc również wyjść i gdy jedna z koleżanek faceta zatrzymywała mnie on odpowiedział : puść ją niech idzie jak chce. Za mną nie pobiegł. Co gorsze on nie widzi nic złego w tej sytuacji, ba miał do mnie pretensje, że to ja obraziłam jego kolegę. A dla mnie zachował się wśród swoich znajomych po prostu chamsko wobec mnie. Sytuacja dziecinna wiem, ale czy uważacie że jego zachowanie jest odpowiednie?

Gość gośćAsia
zależy, o co się posprzeczałas z jego kolegą. Przecież oczywiste, że chłop za Tobą nie stanie, kiedy zachowujesz się ch**owo, nie licz, ze za każdym razem wexmie Twoją stronę.

Gość gość
Ale fakt że tak powiedział: puść ją niech idzie. Aż stanęłam zszokowana. Nie oczekuję, że zawsze będzie mnie popierał, ale taka chamska odzywka. ;/