Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko się nie spinajcie :)

Polecane posty

Gość gość

mam kilka pytań więc co jest lepsze -poród naturalny ? -cięcie cesarskie ? -mleko matki ? -czy modyfikowane? -mieć jedynaka? -czy mieć gromadkę ? -szczepić dziecko? -czy nie szczepić ? no i które matki są lepsze?, kurde o eko mamach nie napisałam nie no tak właściwie to temat studnia ......

Gość gość
siecie polecialo jako pierwsze

Gość gość
Sądząc po moich zajęciach z immunologii ;) - Poród naturalny - przy cesarce dziecko przez dłuższy czas ma wyjałowioną florę organizmu. - Mleko matki, lepiej dostosowane plus ponownie wzbogaca pierwotną mikroflorę malucha. - Lepiej mieć 2-3 dzieci żeby był jakiś przyrost naturalny a one szybko uczyły się życia w grupkach i nie czuły samotne :) - Szczepić dzieciaka zdecydowanie. 80-90% zastrzeżen do szczepień to głupoty wynikające z niedoinformowania i propagandy idiotów...

Gość gość
Poród naturalny, kp, dwójka, szczepić

Gość gość jjnb
Miałam cesarkę, piersią karmiłam do pierwszych urodzin, mam jedynaka - narazie! Docelowo ma byc jeszcze dwójka :) szczepie i uwazam sie za najwspanialsza matkę dla swojego syna. Jak sie komuś nie podoba to niech robi inaczej, nikt nie jest lepszy/gorszy, każdy jest inny.

Gość gość
sory za błędy ale jestem tumanem i robię błędy ot taką mam naturę

Gość gość
Adoptowałam, nie karmiłam cyckiem zatem, szczepię, jestem zarąbista mamą :D

Gość gość
no właśnie odwieczne kłótnie kafeterii ja uważam że wszystkie mamy są fajne tylko te wulgarne krzykaczki nie a co do pytań to rodziłam i tak i tak karmiłam i tak i tak mam więcej niż jedno i szczepię :)

Gość gość
sn, kp, troje zaszczepionych dzieci - to ideał - a w rzeczywistości u mnie było tak - sn, karmienie mieszane z późniejszą zmianą na mm, szczepienia, jak na razie jedynak.. co nie zmienia faktu, że również uważam się za ociekającą z***bi/stością matkę ;P

Gość gość
Porod sn, karmienie piersia, ideal to 2-3 ale ja mam na razie jedynaczke, nie szczepie, ale moje dziecko nie chodzilo do zlobka ani przedszkola, ma edukacje domowa, nie musi przebywac w skupiskach, gdyby musiala to bym ja szczepila. P.S. uprzedzajac pytania, chorowala tylko na katar, trzydniowke i jelitowke, nie brala nigdy antybiotyku,ma 5 lat.

Gość gość
sn, kp, dwojka, nie szczepic