Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harnold

co o niej mysleć

Polecane posty

Gość harnold

Witam Poznałem taka szalona dziewczynę w sklepie która nie dawno się zatrudniła i nie wiem co mam o niej myśleć . Spędziłem z nią 2 godziny na gawędzie i było świetnie. Każdy się nią interesuje.Ja taki cichy człowiek jestem, i nie wiem co mam zrobić. Udaje tez szalonego :( Wpadła mi w oko i chciałbym się z nią umówić lecz nie wiem czy to ma sens. Ona jest wolna, rozmawia z każdym jakby się znała od lat, ciągle się śmieje i żartuje.Jest ładna, więc pewnie ma tam swoich wielbicieli :( Co ja mam dalej zrobić ??? Umówić się z nią czy poczekać jeszcze trochę i poobserwować ???

Gość gość
umów się i ją poznaj. własnie takie dziewczyny mają najgorzej, bo wszyscy faceci mysla tak jak ty i nie zapraszaja na randki. Myślą, że jak taka fajna to ma wielkie branie. Błędne koło.

Gość gość
Pracujecie w tym samym sklepie, a pomyslales co bedzie jak ci odmowi? Bedziesz sie glupio czul. Poczekaj na rozwoj sytuacji, poznaj ja lepiej. A potem mozesz zaproponowac gdzies w miescie wspolne spotkanie ze znajomymi. Ale nie wyjezdzaj ze spotkaniem we dwoje juz na samym poczatku!

Gość gość
Ojej, nawet, jak odmówi, to, co się stanie? Zagadaj, jak Cię dziewczyna interesuje i tyle.

Gość taka_prawda
Cokolwiek zrobisz lub nie zrobisz i tak żałować będziesz ;-)

Gość wiemcomowie24
Ci, którzy próbują Cię zniechęcić to jakieś internetowe trolle, albo gimbaza. Jestem zdania jak ktoś wyżej - jeszcze zaczekaj, ale nadal z nią gadaj na luzie, a jak poczujesz, że jesteś gotowy i nie masz wątpliwości tak jak teraz to zaproponuj jakieś spotkanie na mieście, np. kino. Zapomnij o bzdurach typu "każdy się nią interesuje". I co z tego? Każdy się interesuje, a nic z tym nie robi, dziewczyna nadal jest sama :)