Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panie po 30

Polecane posty

Gość gość

Macie ochotę na skok w bok z młodszym o jakieś 10 lat facetem mimo że macie męża i dzieci??? Zrobilibyście to ?

Gość gość
spytaj swojej mamusi debilu z gownem zamiast mozgu

Gość gość
Ja robię ,z tym ,ze jestem po 40:-)

Gość gość
a mam 33, jeżeli odważyłabym się to tylko z facetem starszym ode mnie. myślę, że taki zapewniłby mi fajny dojrzały seks, a nie to co z takim młodzikiem, co jak zwierzę często się zachowuje w łóżku. zależy mu tylko aby się nag**mocić...

Gość gość
Z 20 latkiem?To ma kasze zamiast mózgu.Brzydza mnie młodzi chłopcy blee,idz do mamusi :p

Gość gość
Mam 33 lata dla mnie 25 to minimalna granica żeby się jakimś młodziakiem zainteresować mniej to dla mnie dziecko.

Gość gość
Czy poszłabym do łóżka z młodszym o 10 lat ? Niee.. Nie jestem już tak z******ta jak byłam kiedyś. A jestem osobą bardzo dumną. Kiedyś za bardzo przywykłam że to mnę się zachwycano. Nie zdzierżyłabym sytuacji odwrotnej że to ja mam się kimś zachwycać będąc na gorszej pozycji. Nic przyjemnego nie ma w świadomości że profanuje (tak nie przejęzyczyłam się) profanuje młodość jakiegoś chłopaka. Seks starszej babki z młodym chłopakiem to jest profanacja jego młodości. Obrzydliwa profanacja.